KKTC Mİ?... NİJERYA MI?...

Neresi burası artık karıştırıyoruz. Ahmet, Mehmet, ayşe gitti yerine abbase, kohac geldi. 

Irkçılık'la uzaktan yakından alakası yok. İnsan insandır bizim için, fakat artık amacını bayağı bayağı aşmış insanlar ile yaşamak istemiyoruz. 

Birilerinin cepleri para dolsun diye,  önüne gelene yeşil ışık yakıp adayı üçüncü dünya ülkesi şeyi de demeyeceğiz artık , direk görünen ne ise onu söyleyeceğiz her  yer siyahi İnsan doldu taştı ya. Resmen öğğ geldi artık . 

Kaza onlarda, bela onlarda, uyuşturucu onlarda, tecavüz onlarda, hırsızlık dolandırıcılık onlarda. Bu ne ya Allah aşkına kimse bunların gelişi, gelme sebebini kalış sebebini denetlemiyor mu?  

Öğrenci belğesini alıp  soluğu adada alan bir tek gün,  olsun okula gitmeyenler var. Parayı yatırıp okuyor gibi görünüp Öğrenci belğesi ile oturma izni de garantileyip sokaklarda, dairelerde, marketlerde dolup dolup taştılar. 

Adaya para getirip ekonomiye katıkta bulunuyorları savunmasını da artık geçiniz. Adaya pislik, felaket, huzursuzluk hastalık getirmekten başka işe yaramıyorlar. Zaten amacı okumak olanın gelip tahsilini tamamlayıp gidiyor olması lazım. Ama durum hiç öyle değil. Burada evlenip çoluk çocuğa karışıyor. Hepsini geçtim iş kuran dahi var. 

Yeter ama artık!!!

Birinin kalkıp uyuşturucuyu çekip çekip gelip benim veya sevdiklerimin ve veya her hangi bir insanın canına kast etmesini istemiyoruz. Kafayı çekip çekip insanların evlerine girip namus, can ve mallarını kasp etmelerini istemiyoruz. 

71 yaşındaki nine diyeceğimiz kadına saldırmak ne demek ya? Bu gün buna tamah eden yarın, çocuklarımıza neler yapmaz ki!

Kim,  nasıl, ne şeklide buna bir son verecek denetimli bir şeklide bunun doğru şeklini yapar bilemeyiz,  fakat şu iyi bilsin ki yarın bu suçlar bu kadarla kalmayıp tecavüzden cinayette kadar gidecektir. Sorma gir nasıl olsa koca han burası diyerek adada her şey huzur ve refah içindeymiş gibi bir de can mal ve namus huzursuzluğu da başlamış oldu. 

Daha ne evler açılacak. Ne kadar arabaların içine girilip talan edilecek, kaç kişi taciz ve tecavüz ile karşı karşıya kalacak  ve kim bilir belki cinayet ile de sonuçlanacak. Tüm bunların olmasını bekleyecek ve sonra mı önlem alacağız.

İster ırkçı diye atlandırınız , ister insan sevgisinden yoksun diyebilirsiniz. Benim ülkemde yaşam alanımı kısıtlayan, bura  halkının can mal ve namusunu tehlikeye koyan, her  türlü bela mevcudu ile huzursuzluğu yaşatan baba oğlum olsa aynı şeyleri söyler aynı tepkiyi koyar çaresine bakılması için de talep'de bulunuruz. 

Ülkede belanın birinin bitip birinin başlaması bitmek bilmiyor.  Kim ilgilenecek ise bunlar ile ivedilikle yapmasını talep ediyoruz. Aksi halde içinden çıkılmaz bir hal almaya doğru gidiyor. 

Gecenin bir  vakti evimizde ,  geceye benzer insanlar ile karşılaşmak istemiyoruz. 

KARAKUŞ