Üç kafadar ölümden döndü

Akçay'da kontrolden çıkan otomobil, akasya ağaçlarını devirdikten sonra dört metre derinliğindeki araziye uçtu... Yaşları 16 ile 18 arasında değişen üç genç yaralandı.

Güzelyurt'ta bağlı Akçay'da dün akşam saatlerinde gezintiye çıkan üç arkadaşın içinde bulunduğu otomobil yoldan çıkarak akasya ağaçlarını devirdikten sonra dört metre derinliğindeki araziye uçtu.

Kazada yaşları 16 ile 18 arasında değişen Emre Saybaş, Ege Saybaş ve Yusuf Taş isimli üç genç yaralandı.

Ambulanslarla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak müşade altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

18 yaşındaki sürücü...

Yürekleri ağza getiren kaza Ege Saybaş (18) yönetimindeki DV 668 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybedilmesi sonucu meydana geldi.

Kontrolden çıkan otomobil yolun sağında bulunan akasya ağaçlarına çarpıp söktükten sonra Mehmet Arpalıklı'ya ait dört metre derinliğindeki arazi içerisine sürüklendi.

Saat 20:40'ta meydana gelen kazaya tanık olan vatandaşlar yaalıların yardımına koştu. Kaza ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi.

Aile yaınları hastaneye akın etti...

Kazada yaralanan üç sürücü ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Emre Saybaş (16) Yusuf Taş (18) Güzelyurt Sağlık Merkezi'ne ait ambulanslar ile Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Güzelyurt Polis Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Şube ekibi kaza mahallinde incelemelerde bulundu.

Bu arada üzücü kazayı haber alan kazazedelerin yakınları hastaneye akın etti.

Bazı aile yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

Kıbrıs