Türk Bankası’nın sevgililer günü dolayısı ile düzenlediği kampanya kapsamında ShopCard ile alışveriş yapanlar arasından çekilişle 14 talihli belirlendi. 


Türk Bankası’nın adada bir ilki gerçekleştirerek çıkardığı Prepaid karta 50 TL nakit yüklenerek, portföy yöneticileri tarafından ev ve iş yerlerine yapılan ziyarette talihlilere takdim edildi. Herhangi bir hesaba bağlı olmayan, istenilen her para biriminde çıkartılabilen Türk Bankası Prepaid kartları dünyanın her yerinde geçerliliğe sahip. 

Türk Bankası’nın düzenlediği kampanyadan çok hoşnut kaldıklarını söyleyen talihliler, müşterilerine bu tür hoş sürprizler yapmasından dolayı Türk Bankası’nı kutladılar. Portföy Yöneticileri tarafından özel olarak ziyaret edilen Türk Bankası müşterileri, bankanın böylesi yakın ilgisinden de ayrıca keyif aldıklarını ve kendilerini özel hissettiklerini vurguladılar.

“En büyük değerimiz müşterilerimizdir” diyen Türk Bankası Bireysel Bankacılık Direktörü Çiğdem Eyyam, düzenledikleri kampanyadan çok güzel tepkiler aldıklarını belirtti ve ileriki dönemlerde de birçok yenilikçi kampanya ile müşterileriyle buluşacaklarının müjdesini verdi. ,

Türk Bankası Sevgililer Günü kampanyasının talihlileri ise şöyle: Ahmet Doğramacıoğlu, Perran Soyer, Seran Öncel, İsmediye Boğaç, Tolgay Boyacıoğlu, Belgin Gül Ali, İbrahim İleli, Burhan Bayandursun, Tuncay Sarıyer, Süha Türköz, Cemil Beyzade, Tefik Kurtoğlu, Atila Kaçer, Ergin Tertemiz.