TELSİM YETKİLİLERİ BAKAN ÇELER’E GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ

Telsim Genel Müdürü Hakan Gülümser ve Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ZekiÇeler’e nezaket ziyaretinde bulunarak, yenigörevinde başarılar diledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre,Telsim GenelMüdürü HakanGülümser ziyarette, Telsim’in işsağlığı vegüvenliği uygulamaları hakkında Bakan Çeler’e bilgi verdi.

Çalışanlarına güvenli ve sağlıklı bir çalışma ortamı sunmaya öncelik verdiklerini, iş güvenliğini bir kurumsal kültür halinegetirdiklerini kaydedenGülümser,tüm işortaklarını, bayilerini ve  tedarikçilerini işsağlığı ve güvenliği kurallarına uygunşekilde yönettiklerine vurgu yaptı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile  bir çok projede işbirliği yaptıklarını  söyleyen Gülümser,  Bakanlıkla ilgili çalışmalarda katkı koymaya hazır olduklarını da belirtti.

TANPINAR

Genel Müdür Yardımcısı FevziTanpınar da ziyarette yaptığı konuşmada, her yıl 4-10 Mayıs İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası’nda işsağlığı ve güvenliği etkinlikleri düzenlediklerini  belirtti.


Tanpınar; sadece çalışanlarını değil tüm iş ortaklarının sağlığını ve güvenliğini düşündüklerini söyleyerek,işsağlığı ve güvenliği kültürünün yaygınlaşabilmesi için bu konuyu öncelikli sorumlulukları kabul ettiklerini kaydetti.

ÇELER

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler de,  kurumsal olarak iş sağlığı ve güvenliğine verdikleri öncelikten dolayı Telsim yetkililerine teşekkür ederek,  çalışanların güvenliği ve sağlığına yönelik benzer uygulamaların diğer sektör temsilcilerine de  örnek olmasını istedi.

Çeler, iki kurum arasında sürdürülen işbirliğinin artarak  devam etmesi  temennisinde bulundu.