Dörtyol Spor Kulübü’nde Süleyman Langer, Mustafa Ali Arslan, Salih Kaplan, Ali Özoy Çelik, Mustafa Tekpınar, Olcay Mahmut Aykut, Mustafa Çelik, Furkan Zengin, Ayberk Payas ve Melih Gök forma giydi.

Girne Halk Evi’nde Athos Chrysostomou, Mustafa Avcı, Mustafa Çiçekli, Cemal Yaşınses, Ulaş Candanal, Ali Akbulut, Muhammet Ali Uçar, Ahmet Saygı, Samet Akrep, Yiğit Can Ayaz ve Kağan Borova forma giydi.

Dörtyol Spor Kulübü As Başkanı Murat Çalışkan “ Geçen hafta Rum tarafında ELAM örgütünün bayrağımızı yakmasının üzerine bir organizsayon düzenleyelim Vatanımıza, Bayrağımıza sahip çıkalım adı altında gelişti. Yönetim kuruluyla bu kararı aldık. Girne Halk Evi Başkanı ile de bunu paylaştık yanlız konu Yenidüzen gazetesinin atmış olduğu başlık ve yazdığı haberlerden dolayı faklı farklı yerlere çekildi.  Bu bizi üzdü gözdüğünüz gibide hiçbir taşkınlık yok, kimseyi rencide etmedik, karşı rakibimizin kalecisi Rum vatandaşı onuda kucakladık burada bizim burada herhangi bir kişileri bütün rumları hedef almak değil sadece ELAM örgütünün bayrağımızı yakmasının üzerinden bayrağımıza sahip çıktığımızı halkımızı buraya toplayıp kamuoyuna göstermektir. Bunuda başardığımıza inanıyorum. Herkese teşekkür ederim” dedi.

Tribünlerin önüne Girne Halk Evi futbolcuları karanfiller bıraktı. Maçın sonunda Dörtyol Spor Kulübü As Başkanı Murat Çalışkan Kuzeyde bu sezon futbol oynayan tek Kıbrıslı Rum oyuncusu olan Athos Chrysostomou’ya zeytindalı ve karanfil verdi.

Maç, 1 -0 Dörtyol Spor Kulübü Girne Halk Evi’ni yendi. (MHA)