Polisten verilen bilgiye göre, 30 Mart’ta Hamitköy’de, misafir olarak bulunduğu ikametgahtan dizüstü bilgisayar çalıp Lefkoşa’da faaliyet gösteren bir iş yerine sattığı gerekçesiyle isminin baş harfleri A.K.R.(E-22) olan kişi, bilgisayarın sahibi İ.A. (E-31) ve S.I.O. (E-43) tarafından darp edildi, S.I.O. tarafından sırt kısmından hafif şekilde bıçakla yaralandı, daha sonra, İ.A’nın kullanımındaki araca bindirilerek Hamitköy’de götürülüp orada da darp edildi. Polis İ.A.ve S.I.O.’yu (E-43) tutukladı.


İKAMETGAHTAN HIRSIZLIK 

Girne’de isminin baş harfleri S.A.E.(E-25) olan kişinin, kaldığı ikametgahtan, 2 Nisan’da, üç ev arkadaşına ait 9 bin 900 TL, 100 USD, 2 dizüstü bilgisayar, iki cep telefonu, iki kol saati ve telefonla kullanılan bazı elektronik cihazları çaldığı tespit edildi.

Bahse konu şahsın tutuklandığı, çalınan eşyaların tasarrufunda bulunduğu kaydedildi.

ASAYİŞ VE TRAFİK DENETİMLERİ 

Girne’de dün 22.00 ile bugün 02.00 arasında yapılan denetlemelerde, bölgede faaliyet gösteren kumarhanelerde, kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak 52 kişi tespit edildi.  Trafikte ise 720 araç kontrol edildi, 130 araç sürücüsü hakkında  ileri işleme gidildi, çeşitli suçlardan dolayı 15 araç trafikten men edildi.

Güzelyurt’ta da kontrol edilen bet ofisi, alkollü içki satışı yapılan yerler ve kahvehanelerde herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi. Trafikte ise 580 araç kontrol edildi, 55 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi, çeşitli suçlardan dolayı da 6 araç trafikten men edildi.

İskele’de de kontrol edilen kumarhaneler ve eğlence mekanlarında herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi. Trafikte, 280 araç kontrol edildi, 79 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi.