PROJE KAPSAMINDA HAMİTKÖY’DEKİ YENİ ÇEVRE YOLU ÜZERİNE FİDAN DİKİLDİ

BAKIRCI: “BU GİRİŞİMİN DİĞER KURUM VE ŞAHISLARA ÖRNEK OLMASINI DİLERİM”

Creditwest Bank, KKTC’nin ağaçlandırılması ve yangınların önlenmesi amacıyla Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı’na bağlı Orman Dairesi ile gerçekleştirdiği işbirliği çerçevesinde bugün Hamitköy’deki yeni çevre yolu üzerinde fidan dikme etkinliği düzenledi.

2014 - 2015 Ağaçlandırma Dönemi’nde 20 bin fidana tamamlanacak projeyle ilgili gerçekleşen etkinliğe Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı, Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vakkas Altınbaş, Creditwest Bank Yönetim Kurulu Üyesi Sofu Altınbaş, Altınbaş Holding CEO’su Cengiz Biçer, Creditwest Bank Genel Müdürü Süleyman Erol ile Orman Dairesi ve Creditwest Bank yetkilileri katıldı.

Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı’ndan verilen bilgiye göre, etkinlikte Atleks Sanverler Ortaokulu öğrencileri de yer aldı.

“BU GİRİŞİMİN DİĞER KURUM VE ŞAHISLARA ÖRNEK OLMASINI DİLERİM”

Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı etkinlikte yaptığı konuşmada, Creditwest Bank’ın projesinin önemine işaret ederek, Altınbaş Holding’in girişiminin diğer kurum ve şahıslara örnek olmasını diledi.

Hamitköy Çevre Yolu’nun ağaçlandırması için bakanlık olarak çalışacaklarını vurgulayan Bakırcı, çevrenin öneminin her geçen gün arttığını belirtti.

ALTINBAŞ: “20 BİN FİDANA HER YIL 5 BİN FİDAN EKLENECEK”

Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vakkas Altınbaş da, Hamitköy yolu üzerinde holding ve bünyesindeki kurumların katkısıyla dikilecek 20 bin fidana her yıl 5 bin fidan daha ekleyeceklerini kaydetti.

BİÇER: “ÇEVRE, KÜLTÜR, SANAT VE EĞİTİM ALANLARINDA ÖNEMLİ SOSYAL PROJELERİMİZ OLACAK”

Etkinlik için adada bulunan Altınbaş Holding CEO’su Cengiz Biçer ise konuşmasında, Kuzey Kıbrıs’ı daha iyi yere taşıyacak çevre, kültür sanat ve eğitim alanlarında önemli sosyal projeleri olacağını açıkladı.

EROL: “2014’TE ÖNEMLİ SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ’

Creditwest Bank Genel Müdürü Dr. Süleyman Erol ise, 2014 yılında önemli sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştireceklerini kaydederek, 20. Yıl Ormanı’nın bu projelerinden biri olduğunu dile getirdi.