Başbakan İrsen Küçük, Bayrak Haber’de yayınlanan Gazetecinin Not Defteri’ne konuk oldu, ülke gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Başbakan Küçük, Anamur’da yapılacak tören ve su projesinin önemine işaret ederek, Cumartesi günü deniz altından geçirilecek ilk borunun temellerinin atılacağını kaydetti.

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun ‘partinin küçüldüğüne’ yönelik açıklamalarını da değerlendiren Küçük, son Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı’nın en büyük destekçisinin kendisi olduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı ile kişisel hiçbir sıkıntısı olmadığını vurgulayan Küçük, partinin küçülüp – büyüdüğüne ilişkin en büyük göstergenin sandıklar olduğunu, bunun da 2014 seçimlerinde net olarak ortaya çıkacağını söyledi.

Kamu Hizmeti Komisyonu’ndaki sahte imza olayına ilişkin görüşlerini de ortaya koyan Başbakan, bir ülkenin Başbakanı’nın imzasının resmedilerek başka bir evrağa taşınmasının ciddi bir olay olduğunu söyledi.

Halka da seslenen Başbakan, büyük ve köklü projelerin yapılmasını hedeflediklerini ve bu yolda çalışmaya devam ettiklerini dile getirdi.

 

BRT