Uluslararası bir topluluk olan Junior Chamber International’ın (JCI), 5000 şubesinden biri olan Kuzey Kıbrıs Genç Müteşebbisler Derneği (JCI Kuzey Kıbrıs) 23 Nisan günü Lefkoşa ‘da Saray Önü meydanındaki City Coffees’de 4. Sosyal Hizmetler Çocuk Yuvası Resim Sergisi’ni düzenledi.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Sosyal Hizmetler Çocuk yuvasında ikamet eden çocuklar yararına gerçekleştirilecek sergide Resim - Seramik Sanatçısı Bedia Kale'nin önderliğinde Sosyal Hizmetler Çocuk Yuvası Öğrencilerinin bir yıl içerisinde yaptıkları resim çalışmaları yer aldı.

Etkinlikte, Sosyal Hizmetler Çocuk Yuvası’ndaki öğrenciler ve katılımcılar İpek Denizli Karagöz önderliğinde,  ebru atölye çalışması da gerçekleştirildi.

Kuzey Kıbrıs Genç Müteşebbisler Derneği (JCI, Kuzey Kıbrıs) 2014 dönem başkanı Bedia Kale yaptığı açıklamada;

“Bu yıl 4. düzenlediğimiz geleneksel etkinliğimiz, Sosyal Hizmetler Çocuk Yuvası’nda ikamet eden çocuklara maddi ve manevi katkıda bulunmak amaçlı gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizin bu yıl 4. gerçekleştirdik.

Bu özel günde katkıda bulunmak için JCI Türkiye Büyüme ve Gelişme'den Sorumlu Başkan Yardımcısı Sevgili Ahmet Erhan Tanyeri de bizlerle beraber olmak için adamıza geldi.

Çocuklarımızın sağlıklı ve sosyal gelişimlerini desteklemek ve farkındalık yaratmak amaçlı bir araya geldiğimiz etkinliğimizde katkıda bulunan Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürlüğü’ne, City Coffees sahibi Özgen Görgüner, İpek Denizli Karagöz ve Erman Karagöz, Persona, Tunçalp Gümrükleme ve Şefler Pastanesi’ne, ayrıca bu güzel etkinliğin gerçekleşmesinde katkıda bulunan herkese teşekkür ederim” dedi.