Dün iki kişi , bir önceki gün başka bir kişi. Yaşları 46,51,66...

Yine ANİ ÖLÜM 
Yine SOLUNUM YETMEZLİĞ 
Yine KALP KRİZİ

YETER AMA ....

Biz bıktık artık bu açıklamaları duymaya. Biz inamıyoruz bu saçma açıklamalara. Medya yolu ile alınan tepki karşısında, hemen akabinde çıkıp sağlık bakanlığı açıklama yapıyor ANİ ÖLÜMLER ARTIK ARAŞTIRILACAK...

Sonuç???

Yine aynı açıklamalar. Bizler kalp krizini de solunum yetmezliğini de biliyoruz. Yaptığınız açıklamaları artık ezberlemiş durumdayız. Gördüğü her ANİ ÖLÜME halk da KALP KRİZİ diyerek artık haberleri açmıyor bile. 

Bir kez de söylediğiniz açıklamaların arkasında durunuz. 

NEDEN ÖLÜYOR BU İNSANLAR???

NEDEN KALP KRİZİ?...

NEDEN SOLUNUM YETMEZLİĞİ?...

Ne kadar insan öldü haberiniz var mı? Kim vurdu hesabı ile insanlar yaşamlarını yitiriyor ama kimse ne olduğunu açıklayamıyor. Garip açıklamalar ile kamyonu bilgilendirip geçiştiriyorlar. 

Biz bilmiyoruz biz anlamıyor ve anlayamıyoruz,  ülkede sağlık bakanlığı , bakanı, doktoru var değil mi? 

Eee hadi açıklayın halka bizlere. Neden kalp krizi geçiriyor? Neden solunumu yetmiyor? Neden bu kadar fazlalar? Neden sabah ölenin akşama otopsi raporu hemen çıkıyor?


Kendi adıma taktım evet ben bu ANİ ÖLÜMLERE taktım. Benim gibi bir çok insan da bu haberler yüzünden Annesi, Babası, evladı, sevdikleri ve kendileri içim endişeleniyor. 

Değildi eskiden hiç bu kadar çok değildi bu ANİ ÖLÜMLER. Sizin açıklamalarınıza göre bu kadar KALP KRİZİ ölümü de bu kadar değildi. Kim ne diyorsa onu söylemeye devam etsin, ne düşünüyorsa onu düşünmeye devam etsin lakin biz bu şaibeli ölümleri kabul edemiyoruz. 

Sağlık için bir randevuyu 6 ay sonrasına verenlere, bu konuda soru sorup cevap almak ne kadar doğru bilemeyiz ama kabul edilir değildir  temcit pilavı açıklamanız.  Elinizde yeterli ekipman yok ise de , açıklayınız halka. Bilelim ki evet öleceğiz ama sebebi KALP KRİZİ diyecekler. 


Bu halk sizleri, ekonomik, sağlık, eğitim ve kültürel olarak en iyi  ve hak ettiği şeklide almak için sizleri oralara taşıdılar ...

OYSA NASIL VEFAT ETTİKLERİNİ AİLELER DAHİ BİLİNMİYOR...

KARAKUŞ