HÜDAOĞLU: “ESNAFA KAZANDIRACAK PROJELERİMİZ VAR”

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkan Adayı Suphi Hüdaoğlu ve Belediye Meclis Üyesi adayları Taşkınköy-Metropol Bölgesi’ndeki çarşıyı gezdi.

TDP’den yapılan açıklamaya göre, Genel Başkan Mehmet Çakıcı, Genel Sekreter Cemal Özyiğit, Lefkoşa İlçe Başkanı Memduh Çeto ile MYK Üyesi Gülçin Erkmen’in de yer aldığı ziyarette, TDP LTB Başkan adayı Suphi Hüdaoğlu ve Belediye Meclis Üyeliği adaylarının tanıtıldığı broşür dağıtıldı, vatandaşlar ve esnafla görüşüldü, görüşleri alındı ve sorulara yanıt verildi.

Esnaf ve vatandaşların dile getirdikleri sorunların bilincinde olduklarını ve söz konusu sorunların çözümüne yönelik projelerinin hazır olduğunu belirten Hüdaoğlu, projeleri hakkında bilgiler verdi. Lefkoşa’nın savaşlar dışında hiç bu kadar kötü duruma gelmediğini, esnafın bu kadar zorluk çekmediğini belirten Hüdaoğlu, Lokmacı’dan gelen turistlere Lefkoşa’yı gezdirmek ve esnafla buluşturmak yönünde projeleri olduğunu belirtti.

Lefkoşa’da kayıt dışılığın en büyük sorunlardan biri haline geldiğini, bunun vergisini ödeyen, yasalara uygun hareket eden kişi ve kurumlara karşı da büyük saygısızlık olduğunu belirten Hüdaoğlu, tüm kayıt dışılıklara son vereceklerinin sözünü verdi.

Hüdaoğlu, temel felsefelerinin adil ve şeffaf bir yönetim, mali disiplin, gereksiz giderlerin sıfırlanması, gıda ve su güvenliği, çalışanların üretken bir şekilde çalıştırılması ve halkın hak ettiği hizmeti alması olduğunu belirtti.