Rahatsızlanarak Girne Doktor Akçiçek Hastanesi’ne giden 17 yaşındaki genç M.K’nin uyuşturucu kullandığından şüphe edilmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada, uyuşturucuyu arkadaşı H.B’nin (E-22) iş yerinde birlikte içtikleri tespit edildi.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, dün meydana gelen olay sonrası H.B’nin iş yerinde yapılan aramada, yaklaşık bir gram ağırlığında “Sentetik Cannabinoid” türü uyuşturucu bulunarak emare alındı ve 2’si de tutuklandı.

GAZİMAĞUSA’DA PATLAYICI MADDE

Gazimağusa’da tasarrufunda iki tabanca bulunan M.Ö (E-36), araçlarında bir canlı mermi bulunan H.Ş (E-39) ve M.Ş. (E-35) ile meselede bağlantısı olduğu tespit edilen S.Ç(E-34) ve O.U(E-24) tutuklandı.

Olay dün 20.30 sıralarında meydana geldi.

GÜNEY’DEN YANIK YAĞ

Gaziler köyünün batısında bulunan Tabahana mevkiinde, aracıyla birinci derecede askeri yasak bölgeyi ihlal ederek toplam 1600 litre yanık yağ olduğuna inanılan maddeyi Güney Kıbrıs’tan  KKTC’ye geçirdiği tespit edilen Ş.K (E-40) tutuklandı.

Öte yandan dün 23.00 sıralarında, Lefkoşa’da Yiğitler Burcu Park’ı içerisinde E.Y (E-18), S.A (E-17) ve E.K’nin (E-18) birinci derecede askeri yasak bölgeye izinsiz olarak girdikleri tespit edildi.

GAZİMAĞUSA’DA HIRSIZLIK

Gazimağusa’da Halil İbrahim Elmas’ın Doğu Akdeniz Üniversitesi kampusu içinde düşürerek kaybettiği 280 TL nakit para, iki kredi kartı ve sürüş ehliyeti meçhul şahıs/lar tarafından çalındı.

Meselede şüpheli görülen bir kişinin arandığı kaydedildi.

GAZİMAĞUSA’DA ELEKTRONİK POSTA YASASINA AYKIRI HAREKET

Gazimağusa'da “Telekutu İnternet Cafe” isimli iş yerinde polis tarafından yapılan kontrolde, izinsiz olarak “telekutu” cihazının kurulumunu yaparak ücret karşılığında telefon görüşmesi yaptırdığı tespit edildi.

Dün 18.30 sıralarında meydana gelen olayla ilgili olarak bahse konu iş yeri işletmecisi hakkında yasal işlem başlatıldı.

BÜYÜCÜLÜK YAPMAK

Gazimağusa’da son iki yılda, eşine büyü yapıldığını ve büyü bozup yerine başka yapılmasını engelleyecek bir büyü yapacağını söyleyerek Hatice Depreli’den farklı zamanlarda toplam 18 bin TL para alan 46 yaşındaki kadın F.A hakkında yasal işlem başlatıldı.