Amerika'da uzun süredir beklenen seçimler, geçtiğimiz günlerde yapılmış ve Barack Obama, 4 yıl daha Amerika Başkanı olarak görevini sürdürmeye hak kazanmıştı. Bu duruma sevinenler olduğu gibi, üzülenler de olmuştu. Facebook ve Twitter başta olmak üzere Internet'in birçok mecrasında seçimlerle alakalı yüz binlerce, belki de milyonlarca paylaşım yapılmıştı. İşte o paylaşımlardan bir tanesi dikkatlerden kaçmadı ve yorumu yazan kişinin işinden kovulmasına sebep oldu.

California'da yaşayan 22 yaşında bir bayan, seçim sonuçlarından hiç memnun olmayınca, Facebook'ta "Irkçı" olarak ifade edilen bir yorum yazdı ve bu yeni dönemde Obama'nın belki de suikaste kurban gidebileceğini belirtti. Bu mesaj, çalıştığı kurum tarafından fark edilince de, kadının kurumla olan ilişkisinin kesilmesine karar verildi. Kısacası işten çıkarılmış.

Genç bayan, Fox'a verdiği bir röportajda, Obama'nın Amerika için hiçbir şey yapmadığını dile getiriyor. Yazdığı yorum ve ardından yaşananların ardından da tehditler almaya başladığı için polise başvuruda bulunmuş.