Marketten 1000 TL Çaldılar

Evrim Kamalı
KIBRIS MANŞET ÖZEL HABER

Gönyeli’de faaliyet gösteren “Raman Market” isimli iş yerine giderek işletmecisinin dikkatini dağıtarak kasadan para çalan zanlılar Abdülkadir Elbay ve Mehmet Terkan tutuklanarak bugün mahkeme huzuruna çıkarıldılar.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis memuru Ali Gencer olayla ilgili bulguları aktardı. Gencer huzurda bulunan zanlılar Mehmet Terkan ve Abdülkadir Elbay'ın 26 Ağustos tarihinde müşteri olarak gittikleri Raman Market'te işletme sahibi Bekir Erol Raman ile sohbet ettikleri bir esnada adı edilenin ilgisini başka yöne çekip kasa içerisinde bulunan 1000 TL nakit parayı çaldıklarını söyledi. Polis zanlıların önceki gün tespit edilerek tutuklandıklarını ve gönüllü vererek suçlarını kabul ettiklerini belirterek soruşturmanın salimen yürütüle bilmesi için 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Polis şahadetinin ardından söz alan zanlı Terkan pişman olduklarını ve müştekiyi tazmin edeceklerini söyledi.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Zehra Yalkut Bilgeç meselenin ciddi bir mesele olduğuna değinerek zanlıların soruşturma maksatlı poliste 3 gün tutuklu kalmasına emir verdi.