Kıbrıs'ta Sonunda Buda Oldu!

Evrim Kamalı
KIBRIS MANŞET ÖZEL HABER

Lefkoşa’da kalmakta olduğu evin yatak odasına kamera sistemi kurarak cinsel ilişkiye girdiği kadını kayıt edip tehdit eden zanlı Mustafa Kara tutuklanarak bugün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis memuru Mustafa Mahan olayla ilgili bulguları aktardı. Mahan huzurda bulunan zanlı Mustafa Kara’nın kalmakta olduğu evde yatak odasına gizli kamera döşediğini ve cinsel ilişkiye girdiği kadının görüntülerini kayıt ederek albüm haline getirdiğini söyledi. Polis zanlının konu albümü kız arkadaşına ve konu kadının akrabalarına göstererek tehdit ettiğinin öğrenildiğini belirterek mesele ile ilgili soruşturma başlattıklarını aktardı. Polis zanlının gönüllü ifade verdiğini ve evde yapılan aramada kayıt cihazı ve kameraların bulunarak emare alındığını belirterek soruşturmanın salimen yürütüle bilmesi için zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Polis şahadetinin ardından söz alan zanlı Kara konu görüntüleri kız arkadaşı ile birlikte çektiklerini söyleyerek suçsuz olduğunu söyledi.

Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu huzurunda verilen şahadeti ve beyanı değerlendirerek zanlının ilk etapta soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.