ÖZGÜRGÜN: “HALKIMIZ SON KARARINI BUGÜN SANDIKTA VERECEKTİR”

 Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, Kıbrıs Türk halkının kendisine 4 yıl boyunca hizmet verebilecek kişileri seçeceğini, halkın son kararını sandıkta vereceğini kaydetti.

Şehit Ertuğrul İlkokulu’nda 201 numaralı sandıkta oyunu kullanan Özgürgün, ülkenin bir kez daha bir yerel seçim sınavı vereceğini dile getirerek, Kıbrıs Türk halkının kendisini 4 yıl boyunca  yerel yönetimlerde  hizmet edecek belediye başkanlarını, meclis üyelerini, muhtarları ve azaları seçeceğini, bunun yanında bir de Anayasa’da yapılacak değişikliklere halkın onay verip vermeyeceğinin belirleneceğini söyledi.

Yoğun bir seçim günü yaşandığını kaydeden Özgürgün, seçimi hayırlı olmasını diledi.

Özgürgün sözlerini şöyle tamamladı:

“Seçimlerden başarıyla çıkmak hedefiyle çok uzun süredir çalışıyoruz. Tabi diğer partiler de böyle...ancak halkımız son kararı bugün sandıkta verecektir. Ona göre biz de bu çalışmalarda nerde nasıl, nerde doğru yaptık nerde yanlış yaptık hepsini değerlendireceğiz. Fakat son söz halkımızındır. Propagandalar olumlu bir atmosferde geçti. Bundan sonrası sandıktaki sonuçlardır onu da bu akşamdan itibaren değerlendirmeye başlayacağız.”