Yenierenköy Belediyesi’ne bağlı Derince köyünde yaşayan 52 yaşındaki Meryem Gören, çocuklarını, torunlarını ve akrabalarını görmek için gittiği İngiltere’de aniden rahatsızlanarak hayata veda etti. 
Yenierenköy Sosyal Hizmetler Dairesi Sorumlusu Sosyal Hizmetler Uzmanı Tefik Gören’in de annesi olan Meyrem Gören, 6 çocuk 8 torun sahibiydi. 
Başta çocukları, torunları ve kardeşleri olmak üzere orada yaşayan akrabalarını görmek için yaklaşık bir ay önce İngiltere’ye giden Meryem Gören’in cumartesi günü   rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.
Yıllar önce kalp operasyonu geçiren Meryem Gören, İngiltere’deki hastanenin yoğun bakım ünitesinde 2 gün boyunca verdiği yaşam mücadelesini dün kaybetti.
Özlemini çektiği çocuklarını bağrına basıp, torunlarını kucağına almak, kardeşleri ve akrabalarıyla hasret gidermek için sevine sevine gittiği İngiltere’de ecele yakalanan Meryem Gören’in hem oradaki yakınlarını, hem de KKTC’deki akrabalarını büyük üzüntüye boğdu.
Karpaz bölgesinde çok sevilen ve oldukça büyük bir ailenin ferdi olan Meryem Gören’in cenazesinin cuma günü ülkeye getirilerek burada defnedileceği öğrenildi. (KIBRIS)