Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, Nidai Güngördü’nün Girne Belediye Başkanlığı’nı kazanmasının “UBP’nin küçümsenmeyecek başarısı” olduğunu söyledi.

Özgürgün, Girne Belediye Başkanlığı görevine seçilen Nidai Güngördü’yü tebrik ederek, “Güngördü’yü belediye başkanlığına taşıyan Ulusal Birlik Partisi Girne İlçe Başkanı’nı, milletvekillerini ve tüm partilileri kutluyorum” dedi.

UBP’den yapılan yazılı açıklamaya göre Özgürgün, Güngördü’nün belediye başkanı olmasını “Ulusal Birlik Partisi’nin küçümsenemeyecek başarısı” şeklinde tanımladı.

“Güngördu’yü zafere ulaştıran kampanya sürecinde, fedakarca ve olağanüstü çalışmalar sergileyen, başta ilçe başkanımız olmak üzere, milletvekillerimizi ve tüm partililerimizi yürekten kutlarım” diyen Özgürgün, şöyle devam etti:

“Bağımsız adaylara verdiği destek oylarıyla, yerel seçimlerin tartışmasız birinci partisi durumunda olan Ulusal Birlik Partisi’nin, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü’nün zaferinde sağladığı başarı, partimiz adına takdire şayandır.

Girne Belediye Başkanı Gürgördü’yü siyasi parti olarak, tek başına Ulusal Birlik Partisi’ni sahiplenmiş, kucaklamış ve zafere taşımıştır.

Bu vesileyle, Girne’ye değer ve hak ettiği bu değişimi sağlayan, Girne teşkilatına, başta İlçe Başkanı olmak üzere, Milletvekilleri ve tüm partililere ve bu değişime onay veren Girnelilere bir kez daha teşekkürlerimi sunarım.”