Koç Burcu 22 Aralık 2012 Günlük Falı
Ay burcunuzda ilerlemeye başladı. Artık size aradığınız hareketi ve cesareti verecek etkilerle berabersiniz. Kendinizi güçlü biçimde ortaya koyabilir, kişiliğiniz üzerinden başkalarını etkileyebilirsiniz. Hayatınıza yeniden ve farklı biçimde şekil vermeniz, adına önemli başlangıçlar içindesiniz. İş hayatında güçlendiğiniz bu dönem şanslı gelişmeler öne çıkabilir.


Boğa Burcu 22 Aralık 2012 Günlük Falı
Biraz beklemeli, her zamanki sabrınızı ortaya koymalısınız. İçe dönük olduğunuz bu günlerde önemli kararlar almaktan kaçınmanız lazım. Kendinizi ilişkiler ya da başakları yararına olabilecek çalışmalara adamanız söz konusu. Ancak geçmişle ilgili korkular ve bilinemeyen şeyler nedeni ile zarar görebilirsiniz. Daha temkinli olmanız size fayda sağlayacaktır.


İkizler Burcu 22 Aralık 2012 Günlük Falı
Sizi canlandıran ve harekete geçiren pek çok konu var. Öncelikleriniz arasına içinde bulunduğunuz gruplarda yenilenmeleri alabilirsiniz. Zira değişik aktiviteler ve geleceğe dönük planlarda ani kararlar dönemi. Sosyal sorumlulukların arttığı bu günlerde sosyal hayatınızda keyif verici şekilde gelişiyor. Yeni dostluklar kurabilirsiniz.


Yengeç Burcu 22 Aralık 2012 Günlük Falı
Artık amaçlarınıza odaklı ve kararlı olacağınız bir döneme girdiniz. Yeni planlar ve projeler peşinde olduğunuz bu dönem yeni görevler gündeme gelebilir. Üstlerle ilişkilerin yenilendiği bu süreç aynı zamanda sabırlı olmanız gerektiğini gösteriyor. Eğitim hayatınıza dikkat çeken gelişmeler ise sizi harekete geçirecek. Uzun yolculuklar size çok şey öğretebilir.


Aslan Burcu 22 Aralık 2012 Günlük Falı
Hayata bakışınızı yenilemek kişisel alanda yeni riskler almak üzere yola çıkıyorsunuz. Cesaretle dolduğunuz bu günlerde başkalarından destek görebilir, ani yolculuklara çıkabilirsiniz. Eğitimle ilgili ortaya koyduğunuz çabalar ise sürmekte. Sorumluluk aldığınız bu alanda yeni bir eğitsel çalışma içinde olmak, pozitif deneyimlerden kaçmamak gerekiyor.


Başak Burcu 22 Aralık 2012 Günlük Falı
Sigorta, miras ve borç alacak konuları hayatınıza hızlı biçimde giriyor. Sürüncemede kalan bu meselelerinizi ele almak, yeni çözümler aramak üzere başkalarından destek görebilirsiniz. Kendi kaynaklarınızı daha temkinli kullanmalısınız. Finansal açıdan ortak yatırım planları yapılan bu dönem istediğiniz yönde ilerlemek zorlaşabilir. Duygusal alanda huzursuzluklar var.


Terazi Burcu 22 Aralık 2012 Günlük Falı
İkili ilişikler ve ortaklaşa işler açısından olumlu zamanlar içindesiniz. Yeniliklere ve başkalarının beklentilerine ayak uydurmayı başarıyorsunuz. Ancak kişisel açıdan aşırı sorumluluk almanız sizi kararsız bırakabilir. Yeni önerileri değerlendirmek, eşle olan ilişkileri farklı bir açıdan görmek size çok şey katacaktır. Henüz netleşmemiş konularda ise harekete geçmemelisiniz.


Akrep Burcu 22 Aralık 2012 Günlük Falı
İşlerinize tutku ile yaklaşıyor, zaman alan uğraşların üstesinden gelme planları yapıyorsunuz. Günlük rutinlerinizi olumlu etkileyecek yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Zira çalışma sisteminizde somut ve verimli değişiklikler söz konusu. Detaylar ve tamamlanması gereken işleri hızlı biçimde ele alabilirsiniz. Ortaklıklarda ise son aradığınız destekler size moral verecek.


Yay Burcu 22 Aralık 2012 Günlük Falı
Üzerinizdeki baskılar biraz hafifliyor. Dışadönük şartlar sizi içine çekerken, kendinizi özgür ve keyifli hissedebilirsiniz. Kişisel olarak yeni hobilerle ilgilenmek, çocukların içinde olduğu konulara yönelmek sizi canlı kılabilir. Ani gelişen aşk ilişkileri ise hayatınıza farklı duygular katacak. Ancak spekülatif konularda aşırı risk almaya olan eğiliminiz zarar verebilir. Önlemci olmalısınız.


Oğlak Burcu 22 Aralık 2012 Günlük Falı
Ailenizden bağımsız hareket etmek isteyebilirsiniz. Ancak sizi bağlayan gelişmeler oldukça zorlayacaktır. Üzerinde durmanız gereken güvenlikle ilgili sorunlar yeniden ön planda olacak. Aynı zamanda yerleşimle alakalı konularda hızlı bir süreç yaşıyorsunuz. Üzerinizdeki baskılara rağmen, eğitim çalışmalarınıza yer açmanız söz konusu.


Kova Burcu 22 Aralık 2012 Günlük Falı
Yeni düşünceler ve eğitim çalışmalarında göstereceğiniz performans sizi hareketli kılıyor. Zihinsel çalışmaların hız kazanması ile hareketli ve paylaşıma açık olmayı başarabilirsiniz. Aniden öne çıkan yolculuk planları, kardeşler ya da yakınlarla ilişkiler açısından ise olumlu bir gün. Pozitif haberler alacağınız bugünü boş geçirmeyeceğiniz söylenebilir.


Balık Burcu 22 Aralık 2012 Günlük Falı
Kazanç sisteminizde yenilenmeler ve sürpriz gelirler söz konusu. Uzun zamandır işte yaşanan ani gelişmeler karşısında önlemci olmak ve çalışma kapasitenize güvenmek size moral verdi. Düşüncelerinizi uygulamakta kararlı olmalı ancak, bütçenizi aşabilecek riskli alışverişlerden kaçınmalısınız. Kaynaklarınızı uzun vadeli düşünmenizde yarar var.