Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı ve Başkan adayı Mehmet Harmancı seçimlere yönelik bomba transferlerle resmen şov yapıp iddiasını ortaya koyuyor.

25 Aralık 2022 Yerel seçimlerinde yeniden aday olan Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı, Belediye Mecli Üyelikleri için de sürpriz isimlerle seçimlerdeki iddiasını daha da şiddetlendirerek ortaya koydu.

MEHMET MANAVOĞLU HARMANCI’NIN LİSTESİNDEN ADAY OLUYOR

Geçtiğimiz dönem Halkın Partisi Lefkoşa İlçe Başkanı ve Lefkoşa Türk Belediyesi Meclis Üyesi olan işadamı Mehmet Manavoğlu bu seçimlerde Mehmet Harmancı’nın listesinden aday oldu. Mehmet Manavoğlu aynı zamanda HP eski Milletvekili Gülşah Sanver Manavoğlu’nun eşidir.

ÇETİNKAYA SPOR KULÜBÜ ESKİ BAŞKANI CERAN TUNALI

Mehmet Harmancı’nın bir diğer yıldız transferi Çetinkaya Türk Spor Kulübü’nün eski Başkanlarından, İşadamı Ceran TUNALI. Emekli Bürokratlardan Spor camiasının duayeni Tözün Tunalı’nın oğlu Ceran Tunalı’nın Mehmet Harmancı’nın yanında aday olması hem listenin her görüşten insanı kucaklayan, hem de Gerçek Lefkoşa Sevdalılarını toparlayan, iddialı bir ekip olduğunu ortaya koyuyor.

LEFKOŞA’DA FAVORİ ADAY MEHMET HARMANCI

25 Haziran 2022 Yerel Seçimleri için tarih yaklaştık sonra favori adaylar da kendini belli etmeye başladı.

Yarışa Lefkoşalıların gönlünde taht kurmuş bir belediye başkanı olarak en yakın rakibinden birkaç adım önde başlayan Mehmet Harmancı, bu işlerin ekip işi olduğunun sözde değil özde olduğunu gösterircesine, Lefkoşa’nın güçlü ve sevilen birbirinden değerli insanlarını, siyasi görüşlerden bağımsız LEFKOŞA AŞKI olan kişileri, ekibine dahil ederek seçimlerin favorisi olduğunu, bu yarışta ipi göğüsleyecek aday olduğunu ortaya koydu.