Gençler Girne ilçesine sahip çıkıyor !

Başta dünyamız olmak üzere ülkemizinde içinden geçtigi bu zor süreçte imkanları kimilerimize göre kısıtlı olan insanlarımıza yardım eli uzatmak bir fedakarlık değil, her bilinçli insanın görev addetmesi gereken bir sorumluluktur.

Girneli  gençler bugün görevlerini yerine getirdi.

Ogün Yılmaz,İsmail Gökkasap, Vural Koca, Yağmur Aydındağ, Mehmet Koloğlu'ndan oluşan bir grup genç bugün kendi imkanlarıyla yarattıkları bir fonla yaklaşık 110 aileye gıda yardımı yaptılar. Yardım sonrası Gençler duygularını da şöyle ifade ettiler : 

"Gençler Girne ilçesine sahip çıkıyor !

Başta dünyamız olmak üzere ülkemizinde içinden geçtigi bu zor süreçte imkanları kimilerimize göre kısıtlı olan insanlarımıza yardım eli uzatmak bir fedakarlık değil, her bilinçli insanın görev adletmesi gereken bir sorumluluktur. Biz gençler olarak bugün görevimizi yerine getirdik. Bizlere maddi ve manevi destek olan herkese teşekkürü bir borç biliriz. Tüm KKTC halkı gibi biz gençlerde sorumluluğu almış ve almayada devam edeceğiz. Özellikle Girne bölgesinde oldukça fazla ihtiyaçlı aile söz konusudur biz gençler bu ailelere yardım götürebilmek için elimizden geleni yapacağız. Bu bakımdan yardımlarınıza devam etmeniz en büyük ricamızdır. Allah'ın izni ile bu zor süreci atlatacağız.

Ogün Yılmaz,İsmail Gökkasap, Vural Koca, Yağmur Aydındağ, Mehmet Koloğlu"