Kamalı Haber

ZANLI MAHKEMEYE ÇIKARILDI

Lefkoşa’da meydana gelen uyuşturucu madde alma ve tasarrufu suçlarından tutuklanan I.N. mahkemeye çıkarıldı.

ORTAKÖY’DE 3 GRAM UYUŞTURUCU BULUNDU

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis çavuşu Fezile Kesat, olayla ilgili bulguları aktardı. Kesat, 15 Ekim 2026 tarihinde Ortaköy’de narkotik ekipleri tarafından şüpheli olarak görülen zanlının üzerinde arama yapıldığını, sol elinde 3 gram hintkeneviri olduğu düşünülen madde bulunduğunu söyledi.

DEDEKTÖR KÖPEK PAMİR 7 GRAM UYUŞTURUCU BULDU

Polis, aynı gün Narkotik detektör köpek Pamir eşliğinde zanlının Ortaköy’deki evinde arama yapıldığını, Pamir’in tepki vermesi üzerine yatak odasındaki bavulda meyve suyu kutusu içerisinde 7 ayrı foil kağıdına sarılı 7 gram hintkeneviri olduğu düşünülen madde bulunduğunu aktardı.

12 GRAM UYUŞTURUCUYU 4 BİN TL’YE ALDIĞINI İTİRAF ETTİ

Polis, zanlının ifadesinde uyuşturucu maddeyi 11 Ekim’de Lefkoşa’da bir şahıstan 12 gram olarak 4 bin TL’ye alıp bir kısmını içtiğini itiraf ettiğini söyledi.

Demokrat Parti, Ortak Kimliğimiz, Birliğimiz ve Geleceğimizdir
Demokrat Parti, Ortak Kimliğimiz, Birliğimiz ve Geleceğimizdir
İçeriği Görüntüle

POLİS 3 GÜN EK SÜRE TALEP ETTİ

Soruşturmanın yeni başladığını, ele geçirilen emarelerin analize gönderileceğini kaydeden polis, aranan bir şahıs olduğunu da belirterek, 3 gün ek süre talep etti.

MAHKEMEDEN 3 GÜN TUTUKLULUK EMRİ

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Gizem Erciyas zanlının 3 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.