Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu, KKTC’ye gelen Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile bir araya geldi.

Dışişleri Bakanlığı'nda yer alan görüşme saat 12.00’de başladı. Ertuğruloğlu, Fidan’ı Bakanlık önünde karşıladı.

Görüşmede ayrıca Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi  Yasin Ekrem Serim ve KKTC Ankara Büyükelçisi İsmet Korukoğlu da yer aldı. 

YDP’nin Yarın Yapılacak Parti Meclisi Toplantısı İleri Bir Tarihe Ertelendi YDP’nin Yarın Yapılacak Parti Meclisi Toplantısı İleri Bir Tarihe Ertelendi

İki günlük resmi ziyaret için adaya gelen Bakan Fidan, gün içinde Cumhurbaşkanı Ersin Tatar tarafından kabul edilecek ve görüşme ardından ortak basın toplantısı düzenlenecek.

Hakan Fidan ardından, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Ziya Öztürkler ve Başbakan Ünal Üstel tarafından da kabul edilecek. 

Editör: Mehmet Mehmet