Geçitkale Belediye Başkanı Kıvanç Buhara'nın işçilerine mezar kazıp kafatası çıkarttığı bu kafataslarını ise Diş doktorluğu bölümünde okuyan oğlunun eğitimde kullandığı iddia edildi.
 

 

Diş doktorluğu bölümünde okuyan oğlu Oğuz Buhara'nın çalışmalarında kullanması amacıyla idda edilen kafatası konusunda “verilen emri uyguladım” diyen Sonuç Kunna, yaşadığı vicdan azabı sonuçu  konuştu. Kunna bugün konu ile ilgili Mağusa Polis Müdürlüğü'ne şikayette bulunacak.

Mezardan kafatası çıkartıp Başkan Buhara'ya teslim ettikten sonra konuyu dışarda konuştuğu bahanesi ile işten durudurulduğunu söyleyen Kunna, kendisi ile birlikte iki kişinin daha kazı işlemine katıldığını açıkladı.

“KELLEYİ BİZZAT BAŞKANA ELİMLE TESLİM ETTİM...”

İşten olma korkusu ile diğer iki belediye çalışanı ile Geçitkale Mezarlığı'na gittiğini belirten Kunna, burada birinin gözcülük yaptığın, diğerinin ise Geçitkale Belediye'sine ait bir dozele mezar kazdığını anlattı. Çıkarılan kafatasının bir naylon poşet içerisinde kendisine verildiğini sözlerine ekleyen Kunna, bu poşeti bizzat Başkan Buhara'ya teslim ettiğini de söyledi.

Yenidüzen Gazetesi