DAÜ'de Personele Hizmetiçi Eğitim Sertifikaları Verildi



 Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Personel İşleri Müdürlüğü ve Sürekli Eğitim Merkezi koordinatörlüğünde, 2014-2015 Akademik Yılı’nda gerçekleştirilen, 146 saat süreli kişisel ve kurum gelişimini sağlayan hizmet içi eğitim programlarına katılan 223 personele sertifikaları verildi.

DAÜ’den yapılan açıklamaya göre, dün Kütüphane Oditoryum’da yer alan sertifika törenine katılan DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam, kurumların kolay oluşmadığını dile getirerek, her kurumun bir ruha ihtiyacı olduğunu söyledi.

Osam, DAÜ’de birçok farklı görevde bulunduğunu dile getirerek, ruhun çok önemli olduğunu, ruhsuz hiçbir şeyin gerçekleştirilemeyeceğini fark ettiğini belirtti.

DAÜ’nün son derece sağlam bir biçimde yoluna devam ettiğini bildiren Osam, DAÜ’nün çalışmalarına devam edeceğini söyledi.

Kurumun kurum olabilmesi için kendini güncel tutması gerektiğine dikkat çeken Osam, hizmet içi eğitimlerin bireylerin ve kurumların gelişmesinde büyük rol oynadığını kaydetti.

Hizmet içi eğitimlerin kurumlara ivme kazandırdığını ifade eden Osam, eğitimlerin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.