Doğu Akdeniz Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (DAÜ-SEM) yaz dönemi etkinlikleri ve programları çerçevesinde gerçekleştirilen yüzme kursları ve yaz okulu sertifika töreni, DAÜ Deniz Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

DAÜ-SEM Koordinatörü Derviş Ekşici geçen yıllarda gerçekleşen yoğun katılımın 2013 yaz kurslarında da devam ettiğini belirterek,  yaz aylarının en önemli sporlarından biri olan yüzme sporunun son derece önemli olduğunu vurguladı.

Ekşici, yüzme kurslarının yaz aylarında öğrencilerin zamanlarını değerlendirebileceği en güzel sosyal etkinliklerden biri olduğunu ve kursların çok eğlenceli geçtiğini sözlerine ekleyerek kursların her yıl aynı başarıyla devam edeceğini belirtti.

DAÜ-SEM Başkanı Prof. Dr. Bekir Özer ise yüzme sporunun fiziksel gelişim için öneminden bahsederek, DAÜ-SEM’in bu tarz yararlı kursları toplumla buluşturmaya devam edeceğini kaydetti.

Eğitmenlere teşekkür sertifikaları DAÜ-SEM Başkanı Prof. Dr. Bekir Özer tarafından takdim edilirken, kursa katılan öğrencilere ise başarı sertifikaları DAÜ-SEM Başkanı Prof. Dr. Bekir Özer, DAÜ Halkla İlişkiler ve Basın Müdürü ve DAÜ-SEM Koordinatörü Derviş Ekşici  ve eğitmenler Erol Adalıer ile Mine Adalıer tarafından verildi.