BİLLBOARDLARA AHLAK AYARI
Lefkoşa'da reklam amaçlı kullanılan billboardlara afişler yapıştırarak topluma ahlak dersi vermeye çalışan yobaz guruplar son günlerde yoğun bir faaliyet içerisinde eylem yapıyorlar. Duvarlara yobazlığın dik alasını içeren yazılar yazarak toplumu din açısından yola getirmeyi amaç edinen yobaz takımı son olarak bir firmanın reklamında ki kadın resimleri üzerine afiş yapıştırarak resimdeki kadını ahlak yoluna davet ettiler." Ahlaklı toplum için edeb ya hu" sloganı ile toplumu edeplenmeye davet eden bu zavallıları sadece acımak gerekir.
Din adına sağa sola saldırmayı marifet zanneden dış kaynaklı din tüccarlarının bu ülkede destek bulması bizce çok zor. Kendi köhne zihniyetlerinin buralarda yeşermesi KKTC HALKININ dini anlayışına taban tabana zıt bir durum.
Herkesin ve her kesimin iyice bilmesi gerekir ki Kıbrıs halkı laik bir yaşam tarzını benimsemiş olup, yıllardan beridir laiklikten hiç bir şekilde ödün vermemiştir.
Bu ülke halkı, gerçekleştirdiği toplumsal mücadelesi içerisinde, özgürlüğü yanında dini inançları konusunda her zaman sağlam durmuştur ve durmaya devam edecektir. Din konusunda baldırı çıplak yobaz takımından ders almaya ihtiyacı yoktur.
İthal yobaz takımını, hasta beyinlerinin anlaya bildiği edeplerinin edepsizliği ve "HU" haykırışları ile baş başa bırakırken ilgili devlet kurumlarını da göreve davet ediyoruz. 

Kıbrıs Manşet Özel Haber...