Elma Sirkesi Bal ve Ilık Su ile fazla kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Merak ettiğiniz bir konu: Elma Sirkesi Bal Zayıflatırmı? Cevabımız evet. Elma sirkesi bal su ile kilo vermek ister misiniz?

Elma sirkesi Bal karışımının faydaları nelerdir?

Elma sirkesi ve bal karışımının zayıflatıcı etkisi

 

bilinmektedir. Vücut için enerji verici özelliği vardır. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir. Bilgisayar başında yorulan ve ağrıyan, ışığa hassas gözleriniz için de sabahları içilecek elma sirkesi bal karışımı faydalıdır. Yaraların çabuk iyileşmesi için faydalıdır. Mide ekşimesi, gaz ve kabızlığa karşı faydalıdır.

Pek çok tedavi sürecinde tedaviyi hızlandırıcı özelliği vardır. Ameliyat olmadann dört hafta önce elma sirkesi -bal su karışımı almaya başlamanızda fayda vardır.

Elma sirkesi bal karışımının kolesterol düşürücü etkisi vardır.

Elma sirkesinin zayıflamaya faydaları

Elma sirkesi düzenli kullanıldığında sindirime yardımcı olur. Nasıl olduğunu açıklamaya çalışalım. Yediğimiz şeylerin sindirilmesi için vücudumuz yan ürün olarak sirke asidi üretir. Metabolizmanın çalışmasını sağlayan yakıt gibi düşünebiliriz. Sirke asidi olmasa, yağ ve karbonhidratların sindirlimesi neredeyse imkansız olacaktır.

Metabolizmamızın düzenli çalışması için 100 gram kadar sirke asidine ihtiyaç vardır. Bünyemiz zaten üretmektedir sirke asidini, ancak metabolizmanızın hızlanması için sirke asidi içeren elma sirkesini denemenizde fayda var.

Elma Sirkesi Bal ve Ilık Su ile zayıflama Formülü

Sabahları içilmesi çok önemlidir. Çünkü metabolizmanızı sabahtan hızlandırısanız, kilo vermeniz kolaylaşacaktır. Her öğün içebilirsiniz. Bir bardak ılık suyun içine bir-iki tatlı kaşığı elma sirkesi ve bir tatlı kaşığı bal ekleyip, karıştırıyoruz.

İsterseniz,her seferinde yapmak yerine, 1 litrelik karışımı hazırlayabilirsiniz. 4 çorba kaşığı elma sirkesi, 4 çorba kaşığı bal ve 4 su bardağı suyu bir litrelik tercihan cam kavanoza koyup çalkalayın.

Elma sirkesi bal zayıflatırmı?

Elma sirkesi ve bal karışımının pek çok faydası vardır. Metabolizmayı hızlandırır. sindirimi kolaylaştırı. Böylece kilo vermenize yardım eder. Elma sirkesi, bal ve ılık su,

güzel bir diyet ve egzersiz programı ile desteklenirse, düzenli kilo vermenizi sağlayabilir.elma-sirkesi

Elma sirkesi bal karışımı nasıl kullanılır?

Her yemekten sonra yarım su bardağı içilir. Etkisinin kuvvetli olması için sabah içilmesi çok önemlidir. Ufak yudumlar şeklinde içebilirsiniz.