DANCE OF  CYPRUS EKİBİ BU AKŞAM “KARANLIĞIN GÖLGESİ” İSİMLİ DANS GÖSTERİSİNİ İZMİR AKM SALONU’NDA GERÇEKLEŞTİRECEK

Dance of Cyprus ekibi ve Esnaf Sanatkarlar Merkez Birliği heyeti, İzmir Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm’ün özel davetlisi olarak İzmir’e gitti.

Dance of  Cyprus ekibi bu akşam “Karanlığın Gölgesi” isimli dans gösterisini İzmir AKM Salonu’nda gerçekleştirecek.

Tanju Hastunç’un eğitmenliğini üstlendiği ekip, dans gösterisinde, “genç bir kızın verdiği mücadele sonrasında uyuşturucuyu bırakmasını” anlatacak.

Esnaf ve Sanatkarlar Merkez Birliği Genel Başkanı Kemal Altuncuoğlu ziyaretleriyle ilgili yaptığı açıklamada, “KKTC’de kökleşmiş, toplumun aydınlanmasında rolü olan bir sivil toplum örgütü olarak Dance of Cyprus ekibini sahiplenerek bir kültür hareketi başlattık” dedi.

İzmir önemli bir başlangıç noktası olacağını vurgulayan Kemal Altuncuoğlu şunları ekledi:

“Türkiye’nin 81 ilinde düzenli olarak sahneye çıkacak olan Dance of Cyprus ekibinin kendine has figürleriyle Türk halkının ilgisini çekeceğine inanıyorum. Karanlığın Gölgesi’yle uyuşturucuyla başı belada olan gençlerimizin ve ailelerimizin dikkatini çekmeyi planlıyoruz.”

“Sivil toplum örgütlerinin görevi temsil ettiği kitlenin değil toplumun sorunlarını sahiplenmektir”diyen Kemal Altuncuoğlu şöyle devam etti:

“Dance of Cyprus ekibi KKTC’nin Türkiye’deki bir markası haline gelecek, sosyal mesajlar verecek. Bu bağlamda bizlere destek veren İzmir Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm’e ve ekibine teşekkürlerimiz sunuyorum.”