Ulusal Birlik Partisi Girne Kadın Kolları, UBP Genel Başkanı ve Başbakan İrsen Küçük’ün Eşi Gülin Küçük’ün himayelerinde yemek düzenledi.

Yemeğe katılan Başbakan Küçük, Türkiye Aile ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Bakanlığı ile yapılan işbirliği sayesinde,  kadınlar için yeni projelerin gündemde olduğunu açıkladı.

Küçük, asrın projesiyle Anavatan Türkiye ile bağların daha da pekiştiğini söyledi.

Ulusal Birlik Partisi Girne Kadın Kolları, Genel Başkan ve Başbakan İrsen Küçük’ün Eşi Gülin Küçük’ün himayelerinde Mercure Otel’de yemek düzenledi.

Yemeğe, Başbakan Küçük, eşi Gülin Küçük, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Şerife Ünverdi ile partili kadınlar katıldı.

Başbakan Küçük, yemekte kadınlara hitap ederken, daha çok kadının, siyasette, mecliste, bakanlar kurulunda yer almasını sağlamayı amaçladıklarını söyledi.

Kadınlar sayesinde partinin ve de ülkenin çok daha iyi yerlere gideceğini ifade eden Küçük, kadın kollarıyla birlikte, tüm partinin iktidar yeminini tazelediğini belirtti.

Anavatan ile ilişkilere de değinen Küçük, asrın projesiyle, Türkiye ile bağların daha da pekiştiğini vurguladı.

Küçük, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Şerife Ünverdi’nin, Türkiye Aile ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Bakanı Fatma Şahin’le yapmış olduğu görüşmeler sonucunda, kadınlar için yeni projelerin başlayacağını da açıkladı.

Başbakan’ın konuşmasının ardından, Ulusal Birlik Partisi Girne Kadın Kolları, Gülin Küçük’ün doğum gününü de pasta keserek kutladılar.