Lefkoşa Türk Belediye Meclisi üyelerinden, Sosyal Komite Başkanı Tülay Umut ve Toplu İş Sözleşme Komite Başkanı Fatma Sabri, bu yıl, ikincisi İstanbul Ataköy Sheraton Otel’de yapılan, “Engelsiz Yaşam Vakfı En İyiler Ödül Töreni”ne katıldı.

LTB’den yapılan açıklamaya göre, Engelsiz Yaşam Vakfı tarafından organize edilen törende, Salih Güney, Hülya Koçyiğit, Deniz Seki, Fikret Hakan, Ali Kırca, Kenan Işık, Kıraç, Safiye Soyman gibi sanat dünyasındaki kişilere ödül verildi.

TÜLAY UMUT YİNE ÖDÜLLENDİRİLDİ

Engelsiz Yaşam Vakfı Başkanı Atilla Kaplakarslan tarafından, Türkiye ve KKTC’de siyaset, sinema, televizyon, sahne ve iş dünyasının “en iyilerinin” ödüllendirildiği törende, Tülay Umut, Lefkoşa Belediyesi Sosyal Komite Başkanı olarak, ikinci kez engelli bireyler için yaptığı organizasyonlar ve sosyal sorumluluk projelerinde gösterdiği performanstan dolayı ödül aldı.

LTB Başkanı Cemal Bulutoğluları’na layık görülen, “2011 yılında KKTC’de Yılın En İyi Belediyesi ve Belediye Başkanı” ödülünü, Toplu İş Sözleşme Komitesi Başkanı Fatma Sabri aldı.