Kırıkkale köyünde dün sabah KKTC’de eşine az rastlanır bir ölüm olayı yaşandı. Beş gün önce canından çok sevdiği annesi Havva Kahveci’yi toprağa veren 55 yaşındaki Mahan Karahan, dün sabah saat 04.30 sıralarında aniden rahatsızlanarak yatağında hayatını kaybetti.

Astım hastası olan 55 yaşındaki Mahan Karahan’ın vefatı Kırıkkale’de şok etkisi yaratırken bir hafta içerisinde iki büyük acı yaşayan Kayahan ve Kahveci ailesi, derinden sarsıldı.

Zamansız ölümü ile başta ailesi olmak üzere dost ve akrabalarını yasa boğan Mahan Karahan’ın naaşı, dün Kırıkkale Köyü Camii’nde kılınan ikindi namazına müteakiben köy mezarlığına defnedildi. Büyük bir kalabalığın eşlik ettiği cenaze töreninde gözyaşları sel olup aktı.

Aynı acıyı bu kez evlatları yaşadı
Mahan Karahan, Spor Dairesi’nden emekli Oktay Karahan ile evliydi. Üç çocuk altı torun sahibi Karahan’ın son torunu ise 10 gün önce dünyaya geldi. Mahan Karahan, 5 Ocak 2012 tarihinde canından çok sevdiği annesi Havva Kahveci’yi kaybetmişti.

Mahan Karahan, Kırıkkale’de bulunan evinde 13 yıldır yatağa mahkum annesine bakmaktaydı. Gözyaşları bu kez Mahan Karahan için aktı. Anne-kız, beş gün içinde, ardı ardına yaşama veda etti. Mahan Karahan’ın acısına dayanamayan evlatları ve torunları cenaze töreninde sinir krizi geçirdi. 

Havadis