KKTC koca bir ARENA oldu. 
Vuran vurana, kıran kırana bir ülke...


Ülkenin son hali ortada. Artık herkes kendi adaletini kendi sağlıyor. 

Yabancı uyruklu bİr kaç kendini bilmez,  yine kendileri gibi yabancı uyruklu bir kişiye ya 2500 euro verirsin, yada seni öldürürüz diyor. Ellerini ve ayaklarını bağlıyorlar. Adalet uyguluyorlar. 

Size bize ne yaparlar kim bilir...


Sayın İÇ İŞLERİ BAKANLIĞI, soruyoruz sizlere...

*Ülkede kaçak yaşayan kaç tane insan var haberiniz var mı?

*Ne olduğu , kim olduğu belli olmayan ne kadar yanabcı var haberiniz var mı?..

*Bu insanların adaleti kendileri sağladıkları ve insanların hayatına gasp ettikleri hakkında bir bilginiz var mı?..

*Uyuşturucu ile hayatlarını idame ettirtiklerini biliyor musunuz?..

*Kapılarımız çalınıp ,  para ver diyen yanacı insanlardan haberiniz var mı?..

*Alkol, uyuşturucu ve altlarında ki lüx araçlarını ile ülkede huzursuzluk ve de dahi tehlike saçtığını biliyor musunuz?..

*Bu tür insanlara nasıl yaptırımlar uyguluyorsunuz ?..


Bize ne,  sayın iç işleri bakanlığı buradaki üniversitenin alacağı paradan. Bize ne kimin cebine inecek paradan. Ülkeye para uğruna ekonomi düzeltme çabası saçmalaığınız'dan getirdiğiniz onca pis insanı  bizler çekiyoruz. Trafikte, mahallede,  sitede, apartmanda, markette her yerdeler. 

Her yer simsiyah ya. Her yer onlarla dolu. Bir de adalet sağlıyorlar. Elden ayaktan bağlayıp zorla para isteyecekler. Peki ne malum yarın bizlere, çocuklarımıza yaşılılarımıza sevdiklerimize aynı şeylerin olmayacağı. Artık kapı kapı dolaşıp para istiyorlar. Can ve mal güvenliği sıfır.

Hep sizlerin sayesinde oluyor bunlar. Tüm bunlar yetmez gibi af yasası bile çıkartınız. Kalabildiğiniz  kadar kalın diyorsunuz. Gel sayın  işleri bakanı gece marketlere ve yollara bak bakalım ne kadar ipsiz sapsız yabancı var bu ülkede. Markete girip hırsızlık yapanlar, park edilmiş araçları nasıl zorlayanlar.

İşin en enresan yanı ise polis arandığı zamanda siyahi dedin mi bir türlü gelmek de  bilemiyorlar olaya. O da ayrı bir sorun. Trafiğe kurban veriyoruz hemen hemen her gün. Yollar karanlık, bozuk sistem hak getire.  Yolda siyahi insanlara vurmak hiçten değil. İnsanlar karanlık , yollar karanlık. 

Ama bunlar hiç önemli değil. Ülkeye para aksın da ister hırsız, ister katil , ister mafya olsun. Belli ki sorun yok ülke yetkilileri için. 5 G için çağ atlıyoruz gibi muamele edilerek show tarzında açıklamalar yapacağınız yerde. ışıksız kaşar peynir  yollarda verdiğimiz kayıplara döndürün başınızı. 

İç işleri bakanlığı ciddi bir şeklide denetim yapmak zorunda. Ne idüğü belirsiz onca insanı adaya alarak, herkesin hayatını yaşamını, malını hiçe sayıyorsunuz. Bir sokağa  çıkın karşıdan gelen 10 yabancı insan'dan 8'i kaçak kalıyor adada. Mahkemelerin önü yabancı suçlular ile dolu. Ceza evi deseniz  kezza öyle. 

Bu kadar maddi sıkıntı,  çökmüş bir ekonomi buhranı içerisinde artık insanlar evlerinde, araçlarında , yollarda soyulacak. Sizi pek rahatsız etmiyor belli ama halk huzursuz ve tedirgin. Bu kalabalık çok fazla artık. 

SAHTE PASAPORT İLE KKTC giriş yapmak istemiş. 

Eee haklı nasıl olsa sorma gir hanı bu ülke. Akşam karar veren sabah KKTC'de...

KARAKUŞ