Güney Lefkoşa’ya bağlı Kokkinotrimithia (Koçinotrimitya) - Paliometohos (Eskimetoş) yolu üzerinde dün sabah bir Kıbrıslı Türk ile bir Rum’un aracının yüz yüze çarpıştığı bildirildi.

Politis gazetesinin haberine göre kaza, ismi belirtilmeyen 28 yaşındaki Rum sürücünün Lefkoşa yönüne doğru seyrederken, virajda direksiyon hakimiyetini kaybederek karşıdan gelen 47 yaşındaki Kıbrıslı Türk’ün (ismi belirtilmiyor) kullandığı çift kabin araca çarpmasıyla meydana geldi.

Haberde, her iki sürücünün de Lefkoşa (Rum) Devlet Hastanesi’ne kaldırıldıkları, Rum sürücünün ağır yaralarının bulunduğu, Kıbrıslı Türk’ün ise hafif yaralandığı belirtildi.

PİLE’DE 2,5 YAŞINDAKİ ÇOCUK YATAĞINDA ÖLÜ BULUNDU

Öte yandan Alithia gazetesi d, Pile’deki bir kreşte dün 2,5 yaşındaki çocuğun yatağında ölü bulunduğunu bildirdi.

Habere göre 2,5 yaşındaki çocuk, kreşteki diğer çocuklarla birlikte öğle yemeğinin ardından uyuması için yatırıldı, saat 16.00 sıralarında da öğretmenleri tarafından uyandırılmaya çalışıldı ama uyanmadı.

Öğretmenlerin bu durum üzerine, çocuğun babasını aradıklarını ve çocuğu hastaneye götürdüklerini kaydeden gazete, burada doktorların çocuğun öldüğünü tespit ettiklerini belirtti.

Haberde, çocuğun kesin ölüm sebebinin yapılan otopsinin ardından belirleneceği kaydedildi.

EMEKLİ POLİS AV TÜFEĞİYLE ESKİ GELİNİNİ ÖLDÜRDÜ

Gazete, bir başka haberinde ise, Baf’ta 66 yaşındaki emekli polisin dün sabah 34 yaşındaki eski gelinini av tüfeğiyle öldürdüğünü yazdı.

Haberde, emekli polisinin eski gelinini şahsi sebeplerden dolayı öldürdüğü ve polis tarafından tutuklandığı kaydedildi.