ABD Başkanı Obama'nın seçim kampanyalarında görev alan danışmanlarından Anthony Weiner'ın yasak ilişkisi olduğu ortaya çıktı.

Obama'ya seçim kazandıran ekibin parçalarından Anthony Weiner'ın gizli telefon görüşmeleri ve internet yazışmaları ortaya çıktı, ülke karıştı. Basına sızan telefon görüşmeleri kayıtları ve internet yazışmaları sonrası gazetecilerin karşısına çıkan Anthony Weiner, karısı Huma Abedin'in yanında ilişkisi kabul etti ve özür diledi. 23 yaşındaki yasak aşkıyla 2012 Temmuz ve Kasım aylarında ilişkisi olduğunu kabul etti. Karısı Huma Abedin de kocasını affettiğini söyledi. 

Ancak tam da New York Belediye Başkan adaylığını açıkladıktan sonra patlak veren skandal yüzünden zorda kalan deneyimli siyasetçinin işinin çok zor olduğu belirtiliyor. 

Bu arada basının üzerine balıklama atladığı skandalda her gün yeni olaylar patlak veriyor. Uzun telefon görüşmelerinin dökümlerinden sonra Anthony Weiner'ın genç aşkına çıplak fotoğraflarını da gönderdiği ortaya çıktı. Fantezi olsun diye birbirlerine seksi fotoğraf çekip gönderen aşıklar, ardından en mahrem şekilde telefonda sevişmeye devam etmişler.

İŞTE DENEYİMLİ SİYASETÇİNİN TELEFONDA SEKS YAPTIĞI KADININ FOTOĞRAFLARI:















ANTHONY WEİNER BASININ KARŞISINA KARISIYLA BİRLİKTE ÇIKTI:



İşin ilginç yanı, Anthony Weiner'ın daha önce de kadınlarla telefonda ve internette seks yaptığı haberleri gündeme gelmiş, bazı kadınlar bunu basına anlatmıştı. İşte o kadınlardan bazıları: