“Kim isterse gol atıyor. Oraya, buraya çarpıyor ağlara gidiyor top. Milli takımdaki kavga iddialarından hoşnut değiliz. Volkan ve Burak kavga yok diyor ama kıyım edebiyatı yapılıyor.”

 G.BİRLİĞİ maçında yenilen gollerin ardından G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim de şanssızlıklarına isyan etti. Galibiyet hasretini 3 maça çıkaran sarı-kırmızılıların patronu, “Bu sezon bize kim gol atmak isterse atıyor” derken, “Çok güzel gol yiyoruz, oraya buraya çarpıyor ve top ağlara gidiyor. Hepsi jeneriklik.
Bir takım problemlerimiz var oyunla ilgili. Çalışıyoruz ama bir takım şeyleri iyi yapamıyoruz. Bunları aşmak için daha çok çalışacağız.

EBOUE de oyundan çıkacak, herkes çıkabilir. Doğru olan oydu. Emmanuel Eboue bizim önemli bir oyuncumuz ama birileri çıkacak ki birileri girecek. Milli maçlardan sonra maalesef 48 saatlik yollardan gelen arkadaşlarımız var. Üzülmelerini doğal karşılıyorum. Fernando Muslera gelirken uçaktaki 24 saatlik yolda basınçtan dişi şiş olarak aramıza katıldı.

İNSAFLI OLUN!
BEN oyuncuya bir şey söyleyeceksem yüzüne söylerim. Soyunma odasında söylerim, teke tek söylerim ama bizim aile içinde söylerim. Oyuncularımın iyi niyetinden eminim. Yenilgilerde onların sırtına sorumluluk yüklemem. İnşallah Cluj maçıyla toparlanmaya başlayacağız. Öyle de maçlar kaybediyoruz ki, olmayacak işler bize oluyor.

MİLLİ takımda yaşananlar ve ardından çıkan haberleri kulüp ve teknik heyet olarak çok dikkatli takip ediyoruz. Yaşananlardan hiç hoşnut değiliz. Ne yapılmak isteniyor? 15 tane milli takıma oyuncu yolluyoruz. Bununla da gurur duyuyoruz. Selçuk da Burak da daha önce milli takımlarda oynamadılar mı? Allah izin verirse bundan sonra da oynayacaklar. Öyle bir davranıyorsunuz ki galiba milli takımda oynamayacaklar.

VOLKAN Demirel kavga olmadı diyor, bizimkiler de olmadı diyor. İnsaf edin, kıyım edebiyatı nereden çıktı. Türkiye’de bence başka bir mekanizma harekete geçmeli artık. Futbolcular artık sendikalaşacak mı, örgütlenecek mi, bu kadar basit olmamalı. Bu kadar hakaret etmek, herkes hakkında karar vermek bu kadar basit olmamalı. Bir an önce çözüm bulunsun” ifadelerini kullanıp milli takımdaki kavga iddialarına da sert çıktı.