Yarı finalistler belirlendi
2. Omaç Başat Halı Saha Turnuvası’nda grup maçlar tamamlandı

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) tarafından organize edilen 2. Omaç Başat Halı Saha Turnuvası’nda önceki akşam (27 Ekim perşembe) oynanan erteleme karşılaşmaları ile birlikte grup maçları tamamlanmış oldu. GAÜ Çetinkaya’nın Metehan Tesisleri’nde yer alan turnuvada oluşan sıralama ile birlikte yarı final eşleşmeleri de belirlendi.

Turnuvada önceki akşam üç karşılaşma oynandı. İlk karşılaşmada Havadis Gazetesi rakibi Diyalog Medya Grubu’nu 6-2’lik skorla yendi. İkinci karşılaşmada Bayrak Radyo Televizyon Kurumu (BRTK) rakibi Kıbrıs Gazetesi’ni 3-2’lik skorla mağlup ederken son maçta Gazete 360, Ada TV’yi 8-5 yendi.

BRTK lider tamamladı

Alınan bu sonuçların ardından BRTK grubu lider tamamladı. Havadis Gazetesi’nin ikinci olduğu sıralamada Gazete 360 üçüncü, Diyalog Medya Grubu dördüncü olarak yarı finale yükseldi. Yarı finalde BRTK – Diyalog ve Havadis – Gazete 360 maçları oynanacak. Yarı final maçları 1 kasım Salı, final ve üçüncülük maçları 3 kasım Perşembe günü oynandıktan sonra turnuva tamamlanacak. Yarı final programı ve puan durumu şöyle:

Yarı Finaller (1 KASIM SALI)

20.00 Havadis Gazetesi – Gazete 360

21.00 BRTK – Diyalog Medya Grubu

2. OMAÇ BAŞAT TURNUVASI PUAN DURUMU