Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Deniz Dana , açıklamasında “Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ve diğer federasyon başkanları ile de konuları görüşüp değerlendirmelerde bulunuyoruz” dedi.

Bütçe duruyor

Sporun cari bütçesi veya fon bütçesinin kullanılmadığını ve koronavirüs salgını için başka kalemlerin kullanıldığını açıklayan Dana futbol kulüplerinin Nisan ayında ödemeleri var onları kasa sürede ödeyeceğiz.

Spor federasyonlarına ilk dilim ödeniyor

Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Deniz Dana Devlet katkılarının futbol dışındaki federasyonlara aktarılmadığını ve bu katkıların ödemesine de hazır olduklarını söyledi.

Dana, spor federasyonlarına Devlet katkısının ilk diliminin aktarılması için harcamanın hazırlandığını, Başbakanın bu harcamayı imzalaması durumunda spor federasyonlarına da Devlet katkısının 1 hafta içinde aktarılmasını planladığını açıkladı.

BTM için ödemeler yapılacak

Dana, Devlet katkısının ilk diliminin futbola aktarıldığını diğer dilimlerinin de ödeneceğine ve bu bütçenin hazır olduğunu belirtti. Dana ayrıca BTM hakem ödemeleri ve diğer verilen taahhütlerin de yerine getirileceğini ifade etti.

BTM1’in hakem ücretleri bu hafta içerisinde ödeneceğini protokol yapılan BTM 2 Hakem ücretlerinin de günü geldiğinde yerine getirileceğini açıkladı.