Girne Halk Evi Teknik Direktörü Rıza Erseven Maraş deplasmanı öncesinde yaptığı açıklamada oyuncu grubunda inanılmaz bir istek olduğunu ve başlayacak olan zor sürece hazır olduklarını söyledi.

Zor maç olacak

20 Haziran Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacakları Maraş maçı ile ilgili olarak açıklama yapan Girne Halk Evi Teknik Direktörü Rıza Erseven Maraş deplasmanının her yönüyle zor bir maç olacağını ifade etti.

Tüm maçlar önemli

Ligde kalan maçaların tümünün zor ve önemli olduğunu Maraş deplasmanının da bu değerde olduğunu ifade eden Erseven, takım olarak çok iyi durumda olduklarını ifade etti. Hazırlık süreci kapsamında zorluk derecesi yüksek takılmalarla maç yaparak son durumlarını gördüklerini ifade eden Girne Halk Evi Teknik Direktörü Rıza Erseven ciddi maçlar oynayacaklarını belirterek takımını zor sürece en iyi şekilde hazırlamaya çalıştığını söyledi.

Sakat oyuncular hazır

Covid-19 döneminde sakat ve sıkıntılı oyuncularının da hazır hale geldiğini hatırlatan Girne Halk Evi Teknik Direktörü Rıza Erseven zor 7 maçın kendilerini beklediğini sözlerine ekledi.