Genel kurula tek aday olarak giren Ahmet Ogan yeni dönemde derneğin başkanlığa getirildi. Gazimağusa Belediyesi Mağusa Gelişim Akademisi toplantı salonunda gerçekleştirilen genel kurulda divan başkanlığını Atakan Alasya, sekreterlikleri ise Onru Ser, Yaren Ogan yaptı.

Mali raporu da açıklayan başkan Ahmet Ogan, derneğin gelirlerinin üyelik ve sponsorlar kanalı ile sağlandığına vurgu yaparak, 37.710 TL gelir, 37.710 TL gider, banka hesabında ise vadeli 4.384.06 TL, vadesiz 1.935.49 TL olduğunu açıkladı. Faaliyet ve mali rapor oybirliği ile onaylandı.

Başkan Ogan

Dernek başkanlık seçiminde tek aday olan Ahmet Ogan üyelerin onayını alarak KKTC Mağusa Spor Akademisi derneğin başkanı seçildi. Dernek başkanı seçildikten sonra kısa bir konuşma yapan Ahmet Ogan, ülkede kayıtlı olarak faaliyet gösteren tek özel akademi derneği olduklarına vurgu yaparak, büyüyen, gelişim gösteren ve karalı bir şekilde yola devam edeceklerinin altını çizerek, genel kurula katılan üyelere ayrıca teşekkür etti.

Dilek ve Temenniler

Dilek ve temenniler bölümünde genel kurula katılan bazı üyeler söz alarak, akademi faaliyetleri taktirle takip ettikleri belirtilerek yeni dönemde tüm akademi çalışanlarına başarılar dilendi.

Yönetim Kurulu

Ahmet Ogan başkanlığındaki yönetim kurulunda Ozan Günalp, Batur Sağlamer, Hasan Tamel, Mehmet Fuat, Naci Kıraner, Fevzi Erşanlar, Mehmet Kandili, Doğan Bahçecioğlu, İsmail Aktu

Denetleme kurulu ; Hüseyin Özyalçın, Onur Ser, Mustafa Biran,

Disiplin kurulu ; Eralp Şerifoğlu, Mehmet Ali Akterzi, Kaya Emiroğlu görev yapacak.