Pazartesi çalışmalara başlayan Girne ekibi Türk Ocağı bir haftayı geride bıraktı

Girne temsilcisi Türk Ocağı geçtiğimiz Pazartesi idmanlara başlarken, bugün ikinci hafta çalışmasına devam edecek. Transferde durgun dönem geçireceklerini ifade eden Türk Ocağı Teknik Adamı Ahmet Dedekorkut, Futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu ile birçok konuda hemfikir olduğunu söyledi.

Takımı kurduk

Girne’nin sarı - siyahlı temsilcisi Türk Ocağı’nda çalışmalara devam edilirken başlangıç tarihi olarak resmî açıklamanın yapılması bekleniyor. Ahmet Dedekorkut yaptığı açıklamada çalışmalara geçen Pazartesi başladıklarını belirterek bu hafta itibariyle sürece yeniden devam edeceklerini ifade etti.

Transferler moral veriyor

Yunus, Hasan Sadrazam, Cevdet’in geri döndüğünü belirten Dedekorkut Merit Alsancak Yeşilova’dan İlyas, Bahçeli’den ise Uğurcan’ı aralarına kattıklarını ifade eden Dedekorkut, Ertaç’ın yeni sezonda takımda olacağını söyledi.

İyi bir takım olmak için çalışmaları devam ettireceğiz

İlker Tek’in bugün askere gideceğini ifade eden Türk Ocağı Teknik Adamı Ahmet Dedekorkut, iyi bir takım olmak için çalışmalarını devam ettireceklerini söyledi. Federasyon’un resmî açıklaması sonrasında idman sayısında artış olacağını da ifade eden Dedekorkut, 2 etaplı kampın da planlandığını sözlerine ekledi.