12 milyon euroluk tapu parası ile yola çıkan Kartal, 3 yabancı konusunda Lanzini, Mitroglou ve Moledo konusunda karar kıldı. Ancak çeşitli pürüzlerle bu isimlere imza attıralamadı. Peki Slaven Bilic bu gelişmeler ve bu isimler hakkında ne düşünüyor?

3'ÜNDEN ÖNCELİKLİSİ

Bilici 3 isme de karşı değil ancak en çok istediği isim Yunanistan Milli Takımında da forma giyen Fulham'lı golcü Mitroglou. 700 bin euroya kiralanması konusunda İngiliz kulübü anlaşmaya varılan ancak satış opsiyonu koymak isteyen Kartal, henüz işi resimileştirmedi. Oyuncu da Dünya Kupası'nda forma giydiği için acele edilmiyor. Ancak Slaven Bilic, Mitroglou konusunda "Olmazsa olmazım" diyerek yönetime garanti verdi.

ÖNEMLİ BİR GOLCÜ

Hırvat hoca, "İngiltere kampından önce mutlaka Mitroglou'nu görmek istiyorum. Böyle bir oyuncuya ihtiyacımız var. Eğer onu alırsak kafamız daha çok rahat eder. Almeida da yaşadığımız sorunları asla yaşamayız" dedi.

Portekizli golcünün sık sık sakatlanması, performansının maç maç değişmesi, zaman zaman takıma küsüp kendi içine kapanması nedeniyle eleştiri alan Almeida'nın saç baş yoldurduğu pozisyonların aksine Mitroglou'nun nokta vuruşları da dikkat çekiyor.