K-Pet Birinci ligde önce Ozanköy ardından ise Görneç maçlarını kayıpsız geçen Karşıyaka’da moraller yerinde. Karşıyaka antrenörü Bayram Paşaoğulları verdiği demeçte takım olarak mental ve fiziksel olarak iyi durumda olduklarını, tam kadro olarak çıkacakları Yonpaş Dumlupınar maçından puan yada puanlar hedeflediklerini ifade etti.

İyi başladık

Üçüncü devre diye adlandırdıkları sürece çok iyi başladıklarını ifade eden Karşıyaka antrenörü Bayram Paşaoğulları Ozanköy ve Görneç maçlarından kayıpsız ayrıldıklarını söyledi. Bu zor dönemde iki zor deplasmandan galibiyetle dönmenin önemli olduğunu ifade eden Paşaoğulları iki maçı artık geride bıraktıklarını ve önlerinde bulunan kendi sahalarında oynayacakları Yonpaş Dumlupınar maçına kilitlendiklerini belirtti.

Mental ve fiziksel olarak iyiyiz

Takımının mental ve fiziksel olarak iyi durumda olduğunu ifade eden Karşıyaka antrenörü Bayram Paşaoğulları eksiksiz tam kadro olarak çıkacakları Yonpaş Dumlupınar karlılaşmasına büyük önem verdiklerini ifade etti. Yonpaş Dumlupınar’ın kadro ve oynadığı oyun ile ligin iyi takımı olduğunu ifade eden genç çalıştırıcı her karşılaşmaya olduğu gibi Pazar günkü maça da kazanmak için çıkacaklarını söyledi. Yonpaş Dumlupınar’ın iyi bir takım olduğunun bilincinde olduklarını da hatırlatan Karşıyaka antrenörü Bayram Paşaoğulları taraftarlarınında desteği ile zorlu rakipleri karşısında iyi sonuç hedeflediklerini sözlerine ekledi.