Futbolda transfer döneminin son gününe girilirken, Birinci Lig temsilcilerinden Gönyeli dün anlaşma sağladığı oyunculara imza attırdı.
Hedefini Süper Lig olarak belirleyen Gönyeli, Yusuf Palaz, Mehmet Kanat, Okan Kibar, Tufan Gencay, Coşkun Ulusoy ve Arda Özkan’ı dün resmen renklerine bağladı.
Bir dönem kırmızı-beyazlı formayı giyen Yusuf Palaz, Mehmet Kanat, Okan Kibar, Tufan Gencay, Coşkun Ulusoy ve Arda Özkan eski takımlarına dönmenin mutluluğunu dün Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nda attıkları imzayla yeniden yaşadılar.

Gönyeli Belediyesi’nin katkılarıyla flaş transfer

Öte yandan transfer çalışmalarını sürdüren Gönyeli’de başkan Mustafa Çavuşoğlu flaş bir transfere hazırlandıklarını söyledi. Gönyeli Belediyesi’nin katkılarıyla bugün gerçekleştirecekleri transferin ismini sır gibi açıklayan Çavuşoğlu, “Transfer dönemi yarın (bugün) sona erecek. Bizde Gönyeli Belediyesi’nin katkılarıyla bu flaş transferi gerçekleştireceğiz” dedi. 

Saymaz TOL’a imzaladı

Birinci Lig takımlarından Türk Ocağı, Düzkaya’da forma giyen Gökhan Saymaz’ı renklerine kattı. Saymaz, dün Futbol Federasyonu’nda attığı imzayla yeni sezonda Türk Ocağı formasını giyecek. 
Çayönü’nden iki transfer

Çayönü Futbol Takımı, iki transfer gerçekleştirdi.  Çayönü, İncirli’de forma giyen İbrahim Kambur ile Akova’da oynayan Hasan Karagöl’ü renklerine bağladı.