Fenerbahçe'nin kaptanı Alex de Souza ve Gökhan Gönül, bugün Sabah ve Akşam gazetelerinde çıkan haberleri yalanladı. 6. haftadaki Mersin İdman Yurdu maçı öncesi Gökhan Gönül için"Biz sahada canımızı dişimize takarak mücadele ediyoruz. Yönetim Avrupa'ya transferine izin vermediği için oynamıyorsun. Tüm takıma ihanet ediyorsun" ifadelerini kullandığı iddia edilen Brezilyalı yıldız haberi yapan Sabah ve Akşam gazetelerine sert tepki gösterdi.

Alex Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Bugun hakkimda Aksam ve Sabah gazetelerinde cikan haberler YALANdir. Bunlari yazanlar YALANCIdir! Dogan Cil ve Oguz Yoruk isimli gazeteciler yalan haber yapmislardir." ifadelerini kullanarak söz konusu gazeteleri ve haberi yapan muhabirleri yalanladı.

Konuyla ilgili yine Twitter'dan açıklama yapan Gökhan Gönül, "Haberi yapan ve hala haberin doğruluğunu savunan Oğuz Yörük ispatlasın bugün futbolu bırakıyorum.

Evet performansımın düşük olduğunu biliyorum. Kendime kızıyorum ama siz de biliyorsunuz ki sakatlıklardan dolayı bir türlü maç oynamadım. Maç eksiğim çok.

En kısa sürede toparlanacağımdan şüpheniz olmasın, büyük Fenerbahçe taraftarı" açıklamasında bulundu." ifadelerini kullandı.