Doğu temsilcisi Yonpaş Dumlupınar’da idmanlar yeniden başlarken, kulüp başkanı Mehmet Evram gelinen süreçle ilgili açıklama yaptı. Evram, Yonpaş Dumlupınar olarak belirsizlik olmasına rağmen tesislerde her türlü hijyenik ortamın mevcut olduğunu, oyuncu grubunun idman sonrasında duşunu alıp evine güvenir halde gidebileceğini ifade etti.

Önerinin Teknik Direktör Sedat Dvecioğlu tarafından geldiğini belirten Mehmet Evram, kendilerinin de yönetim olarak karar alıp süreci başlattıklarını ifade etti.

Yonpaş Dumlupınar olarak gelişime açık oyuncu potansiyeline sahip olduklarını ifade eden Evram, bireysel olarak idman yapan oyuncu grubunu yeniden bir araya getirerek takım olarak çalışmaya tabi tuttuklarını söyledi.

Hocadan gelen öneriyi kabul ettiklerini, genel ihtiyaçları karşılayarak sürece başladıklarını ifade eden Mehmet Evram, hocanın kontrolünde sürecin en doğru adım olduğunu aktardı.

Her türlü hijyenik ortam var

Yonpaş Dumlupınar olarak belirsizlik olmasına rağmen tesislerde her türlü hijyenik ortamın mevcut olduğunu, oyuncu grubunun idman sonrasında duşunu alıp evine güvenir halde gidebileceğini söyleyen Evram, yönetim olarak bu bağlamda teknik heyet ve oyuncu grubuna her türlü imkanı sağladıklarını söyledi.

Futbolun önlemler alınarak başlamasının mümkün olduğunu da belirten Evram, kendilerinin her türlü desteğe hazır olduklarını ifade etti.

Eylem adresi yanlıştı

Kendilerinin bugüne kadar hiçbir oyuncuya yaptırımda bulunmadıklarını söyleyen Evram, futbolcuların federasyon önünde yaptıkları eylemin adres olarak yanlış olduğunu hatırlattı. Asıl adresin Sağlık Bakanlığı olduğunu hatırlatan Evram, eylem sonrasında federasyona da haksız eleştiriler geldiğini belirtti.

Futbolun başlamasını istiyoruz

Futbolun oynanmasını istediklerini söyleyenler olduğunu kaydeden Mehmet Evram, “Biz isteriz demekle” bu işin olmadığını ifade etti.

Ülkede şu an itibariyle yeni bir hükümet çalışması olduğunu, yeni bir vizyon gelmesi durumunda sürecin daha sağlıklı ve daha iyi ortamda yeniden ele alınmasının mümkün olduğunu hatırlatan Yonpaş Dumlupınar Kulüp Başkanı Mehmet Evram, geçmiş dönemde seçim sürecinde futbolun tamamen unutulduğunu belirtti.

Kulübü bugüne kadar asla siyasete sokmadığını ve sokmayacağını ifade eden Mehmet Evram, ancak sürecin yeni dönemde yine çözülmemesi durumunda ise çok sert eleştiri ve açıklama yapacağını sözlerine ekledi.