DP GENEL BAŞKANI SERDAR DENKTAŞ: “DP OLARAK SADECE ELEŞTİRİ DEĞİL ÇÖZÜM ÖNERİLERİ DE ÜRETİYORUZ”

DP Genel Başkanı Serdar Denktaş, 20. kuruluş yılını kutlayan DP’nin, Kıbrıs Türk siyaset tarihinde önemli bir yeri olduğuna vurgu yaparak, bugüne kadar politikalarında şeffaf olduklarını ve her konu hakkında kamuoyunu bilgilendirdiklerini, yalnızca eleştiri yapmak yerine ülkenin içinde bulunan sorunlara çözüm önerileri ürettiklerini kaydetti.

Denktaş, DP’nin 20 yılda 10 yılını iktidarda, 10 yılını ise muhalefette geçirdiğini, ancak her zaman haktan yana olduklarını söyledi.

DP Genel Başkanı Serdar Denktaş, bugün gerçekleştirdiği bir görüşmesinde yaptığı konuşmada, DP’nin kuruluş yıldönümü olan bugünün tarihi bir gün olduğunu kaydetti.

Bugüne kadar DP’nin her konuda fikir üreten politikalar ile halkın desteğini aldığını ifade eden Denktaş, bundan sonra da bu konuda taviz vermelerinin mümkün olmadığını söyledi.

Ülkenin içinde bulunduğu sorunların birçoğunun kısa vadede çözümlenebilecek sorunlar olduğunu, bir kısmının ise uzun vadede çözümlenebilecek ama çözümlenmesinin mümkün olan sorunlar olduğuna dikkat çeken Denktaş, “Yeter ki istek, bilgi, beceri ve tecrübe olsun. Tüm bunlar DP’de mevcuttur” dedi.

Denktaş, hükümetin tutumunu da eleştirerek, hükümeti, sorunlara karşı duyarsız olmakla suçladı.

Bu arada, DP, kuruluş yıldönümünü bu gece Atatürk Meydanı’nda mitingle kutlayacak.