MİLLİYETÇİ ADALET PARTİSİ'NDEN 20 TEMMUZ MESAJI

Milliyetçi Adalet Partisi Genel Başkanı Ata TEPE 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı ve Ramazan Ayı münasebetiyle mesaj yayınladı.

TEPE :"Tecrübeli halkımız bu zafiyeti en net şekliyle görebilmeli , aynı birlik ve beraberlikten alacağı güç ile basiretsiz siyasetçilerden biran evvel kurtulabilmelidir."

Toplumsal varlığımızı yok etmek üzere katliamlara maruz kaldığımız, katlanılamaz  Rum-Yunan zulmü ile acı ve umutsuzluğun zirvesindeyken Anavatanımızin büyük cesaret ve fedakarlığı sayesinde hürriyet ve huzura kavuştuğumuz 20 Temmuz Mutlu Barış Harekatı’nı şükranla yad edeceğimiz çoşkulu bir bayram günü ile, irademizi esir almaya çalışan nefsi ihtiraslarla yüzleştiğimiz, insan olmanın erdemlerini en öne taşıyarak ruhumuza huzur sağladığımız kutsal ramazan ayının ilk gününü birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

 

Dünyada bir çok Müslüman açlıktan kırılırken, İslam aleminin çevresi savaş çığlıkları atan küresel eşkıya tarafından sarılmış vaziyettedir. İslamiyet tebliğ edildiği tarihten itibaren hep benzeri tehditleri yaşamış ama ilk defa bu dönem olduğu kadar kendi içinden işbirlikçi hainler çıkmıştır. Bütün müslümanlar  bu mübarek ay vesilesi ile iman tazelemeli, birlik beraberlik içerisinde dünyada tezgahlanan oyunları doğru tahlil etmeli ve güçlü durmalıdırlar.

 

20 Temmuz 1974 Mutlu Barış Harekatı öncesi Kıbrıs’ta yaşayan Türklerin hayatı tehdit, toprağı işgal altında, malı yağmalanmış tüm hakları gasp edilmiş iken yılmamış, canı pahasına mücadele ederek direnmiş, Anavatanımız Türkiye Cumhuriyeti’nin şartlarının olgunlaşması ve haklı müdahalesine kadar birlik ve beraberlik sayesinde dayanabilmiştir. Ne mutlu bize ki, bugün kimlik ve mülkiyet açılarından hür, kendi toprağımızda, kendi bayrağımızın gölgesinde ve kendi kurduğumuz devletin çatısı altında yaşamaktayız. Fakat bugün de siyasi bir işgal tehlikesi mevcuttur. Kıbrıs Tük halkı, daha önceleri, benzeri bir çok oyunu bozmuşsa da , ne yazık ki bugün sahip olduğu parlamentonun büyük çoğunluğu bu siyasi işgale hizmet etmeye hazırdır. Tecrübeli halkımız bu zafiyeti en net şekliyle görebilmeli , aynı birlik ve beraberlikten alacağı güç ile basiretsiz siyasetçilerden biran evvel kurtulabilmelidir.

 

Kutsal Ramazan ayının mağfiret ve bereketinden başta büyük Türk milleti, tüm İslam aleminin nasiplenmesini temenni ederken, bize hürriyetimizi bahşeden tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle,mücadeleye katkı koyan tüm kahramanlarımızı şükranla anarız.