“İDDİALARIN DOĞRULUĞUNU KANITLAYACAK OLAN BEN DEĞİLİM… YALAN OLDUĞUNU İSPATLASINLAR”

 

 Demokrat Parti Genel Başkanı Serdar Denktaş, petrol dolum tesisi konusundaki rüşvet iddialarını kanıtlayacak olanın kendileri olmadığını belirterek, “Hükümet yalan olduğunu ispat etsin” dedi.


Başbakan İrsen Küçük’ün dünkü açıklamasını yazılı açıklamayla yanıtlayan DP Genel Başkanı Serdar Denktaş, şunları kaydetti:


“Sayın Başbakanı laf ebeliğini bırakarak düzgün, adaletli, ülkesini ve insanını düşünen icraat yapmaya davet ediyorum. Halkın her kesiminin lanetlediği bir yatırımı hala daha korumaya çalışması bölge insanının bir kısmının yalan istihdam vaatleri nedeniyle akıllarının bulanmış olmasını ve ‘Yedikonuk mu, Kalecik mi olsun’ tartışmasını yapan çok küçük bir kesimin söylemlerini ele alarak hala daha mesele oymuş gibi göstermesini izledikçe, bizim de dillendirmiş olduğumuz rüşvet iddialarını doğrulayıcı bir yaklaşım sergilemektedir…” 


“Rüşvet yoksa hükümet daha ilk tepkileri gördüğü an bu meseleyi kapatır ve aklanmış olurdu” diyen Denktaş, “Bu iddiaların doğruluğunu kanıtlayacak olan ben değilim. Aksine iddiaların yalan olduğunu ispatlayacak olan kendileridir. Tek yolu bu girişimi durdurmaktır” dedi. 



“HODRİ MEYDAN… SEÇİME GİDELİM…”



Denktaş, “Kamuoyu yoklamaları diyerek, halkın kendilerine yönelik güvensizliğine, bezginliğine ve bıkkınlığına rağmen ‘açık ara öndeyim’ iddiasına güveniyorsa; hodri meydan..!

Meclis’in yeniden yapılanması için, iradesinin Meclis’e doğru yansıması için, seçime gidelim. Ak koyun, kara koyun belli olsun…” diye de ekledi.