CNN Türk'te yayınlanan Mesut Yar'la Burada Laf Çok programının dün geceki konukları sinema oyuncusu Oya Aydoğan, Pakize Suda ve şarkıcı Sinan Özen'di. Suda'nın anlattığı anıları programa damgasını vurdu.

'Ankara'da askerlik yaptık' diyerek konuya giren Pakize Suda, 'Kemal Sunal Ankara'da askerlik yapıyor. Biz de şarkı söylüyoruz Kemal Sunal'ın askerliği rahat geçsin diye. Kenan Evren'in en önemli zamanları, askeri şura topalnmış 7-8 kişiler, televizyona bakıyorlar. Haberler bitecek ben ve Nurhan Damcıoğlu çıkacağız. Merdivenlerden işneceğiz ve onların önünde şarkı söyleyeceğiz. Ben kenan Evren'in karşısında şarkıyı unuttum, küçüldüm. Elini öpmeye gittim, elini başıma koymayı unuttum. Çok ağlamıştım sonra' şeklinde konuştu.

Suda'nın bu anısı stüdyodakileri gülme krizine soktu. Ardından Nurhan Damcıoğlu ile ilgili anısı da anlatan Pakize Suda, stüdyoyu adeta kırıp geçirdi.

'Beni nasıl idare ettiler anlatamam' diyen Suda, 'Sonra Paşa beni öptü' dedi. Suda'nın bu anılarına karşılık Oya Aydoğan, 'Öleceğim gülmekten' diye konuştu. 

Programdan görüntüleri haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...